• Dolar
    32.450
  • Euro
    34.829
  • Ç.Altın
    4.091
  • Altın
    2.439
KIRIKKALE
25°
04:23

İmsak'a Kalan Süre

Muhtar adayı, belediye başkan adayı gibi çalışıyor

Kırıkkale’nin Kaletepe Mahallesi Muhtar adayı Emani Perk, 31 Mart yerel seçimleri öncesinde azaları ile birlikte sahada tek tek evleri dolaşıyor.


MAHALLENİN GÖNLÜNÜ KAZANIYOR

Çalışkanlığı ve sosyal yönüyle seçmenlerin hayli ilgisini çeken muhtar adayı  Emani Perk Kaletepe Mahallesi'ne önemli değer katacağa benziyor. Asker uğurlamalarında, sabah kahvaltılarında, cenaze merasimlerinde ve düğün törenlerinden tutunda mahalledeki hemen hemen tüm gelişmelerden haberdar olan muhtar adayı Perk, mahallesindeki evleri tek tek dolaşarak mahalle halkının gönlünü fethediyor.

SEÇİMLERE ÖZVERİYLE HAZIRLANIYOR

“Mahallemizi birlikte yöneteceğiz” sloganı ile sahada titizlikle çalışmalarını yürüten Perk, yerel seçimlere büyük bir azimle hazırlanıyor. Hasta ziyaretlerine büyük önem veren Perk mahallesinde ki hastaları tedavi gördüğü hastanede veya evlerinde tek tek ziyaret ediyor. Çoğulcu ve katılımcı yönetim anlayışından yana olduğunu ifade eden Perk, “Mahallemi çok seviyorum. Mahalle halkının sorunları ile dertleriyle dertlenmek onların mutluluklarına ortak olmak bana büyük haz veriyor.”

VATANDAŞLARIMIZIN YANINDAYIZ

Perk, “Mahallemde belli periyotlarda toplantılar düzenleyerek, halkımızın talep ve önerilerini yerinde dinleyerek şeffaf ve katılımcı bir yönetim anlayışıyla yolumuza devam edeceğiz. Mahallemiz günden güne gelişmekte ve sürekli göç alarak büyümektedir, bu nedenle

halkımızın dertleriyle dertlenmek ve sorunlara çözüm üretmek önceliğimiz olacaktır.

İlginizi Çekebilir

Alevlere teslim olan ev kullanılmaz hale geldi: Yüzlerce kilogram soğan zarar gördü

İlginizi Çekebilir

Belediye asıl görevini yapmıyor

İlginizi Çekebilir

Baran ve ekibi Ak Parti'ye geçti

Haber Yorumları

Yorum Yaz

74626

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#