• Dolar
    32.450
  • Euro
    34.829
  • Ç.Altın
    4.091
  • Altın
    2.439
KIRIKKALE
24°
02:51

İkindi'ye Kalan Süre

İstiklal Marşı'nı güzel okuma yarışması başladı

Kırıkkale'de, 12 Mart'ın anlamını taşıyan İstiklâl Marşı'nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u anma etkinlikleri kapsamında, İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen İstiklâl Marşı'nı güzel okuma yarışması başladı.


Kırıkkale'de, 12 Mart'ın önemli bir anlam taşıdığı İstiklâl Marşı'nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü vesilesiyle anlamlı bir etkinlik gerçekleşiyor. İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen İstiklâl Marşı'nı güzel okuma yarışması, şehrin dört bir yanından gelen öğrencilerin katılımıyla başladı. Anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise kategorilerinde gerçekleştirilen bu yarışma, gençlerin milli şairimizin muhteşem eserini en etkileyici şekilde seslendirme fırsatını sunuyor.

İSTİKLÂL MARŞI’NI GÜZEL OKUMA YARIŞMASI BAŞLADI

Kırıkkale İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada:“12 Mart İstiklâl Marşı’nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü etkinlikleri dolayısıyla anaokulu, ilk, orta ve lise kategorilerinde İstiklâl Marşı’nı güzel okuma yarışması başladı. Renkli görüntülerin yaşandığı yarışma iki gün süreyle devam edecek.” ifadelerine yer verildi.

İlginizi Çekebilir

CHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Ahmet Önal oldu

İlginizi Çekebilir

HAKAN FİDAN KIRIKKALE’YE GELİYOR

İlginizi Çekebilir

Meteor yağmuru geliyor

Haber Yorumları

Yorum Yaz

32544

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#