• Dolar
    32.450
  • Euro
    34.829
  • Ç.Altın
    4.091
  • Altın
    2.439
KIRIKKALE
25°
02:19

Öğleye kalan Süre

Afrikalı gönül elçilerinden Yahşihan’a ziyaret 

TİKA ve Merhamet İslami Eğitim ve Yardımlaşma Derneği iş birliğiyle Afrika kıtasında bulunan Çad ülkesinden Kırıkkale’ye kurs almak için gelen kursiyerler, Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz’ı ziyaret ettiler. 


60 GÜN EĞİTİM ALACAKLAR
Kırıkkale Valiliği himayelerinde Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde Halk Eğitim Merkezi’nde 9 Eğitmen tarafından, Kuaförlük, Estetiysen, Aşçılık ve Pastacılık ile Türkçe Dil Eğitimi verilmesi için Afrika Çad’dan TİKA ve Merhamet İslami Eğitim ve Yardımlaşma Derneği iş birliğiyle ülkemize gelen 11 bayan kursiyer, , Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz’ı ziyaret ettiler.  Toplam 60 gün sürecek eğitim süresince Kırıkkale’de kalacak olan kursiyerlere, Kırıkkale’nin tarihi ve kültürel yerleri tanıtılacak.  Bu çalışmanın önemine vurgu yapan Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, çalışma kapsamında emek verenlere teşekkür etti. 

 

 

 


 

İlginizi Çekebilir

Sizler gönül elçilerimiz olacaksınız.”

İlginizi Çekebilir

2023 yılı yeni yatırımların yılı olacak

İlginizi Çekebilir

Cumhuriyetimiz 100. yılında daha büyük hizmetler yapacağız

Haber Yorumları

Yorum Yaz

47139

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#