• Dolar
    32.450
  • Euro
    34.829
  • Ç.Altın
    4.091
  • Altın
    2.439
KIRIKKALE
24°
00:58

İkindi'ye Kalan Süre

Yuva Mahallesi’nden Harun Ulusoy’a büyük destek

MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Harun Ulusoy, Yuva Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi. Ulusoy’un coşkulu bir şekilde karşılayan binlerce Yuva Mahallesi sakinleri, Harun Ulusoy'a desteklerini güçlü bir şekilde gösterdiler.


ULUSOY’A HAVAİ FİŞEKLİ, MESALELİ KARŞILAMA

Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Harun Ulusoy, mahalle toplantılarına ara vermeden devam ediyor. Bu kapsamda Ulusoy, Yuva Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi. Mahalle adeta bir miting alanına döndü. Mahalleliler, Ulusoy’u havai fişekler ve meşalelerle karşıladı. Toplantıya yaklaşık 1000 mahalleli katıldı.

7’DEN 70’E YÜM VATANDAŞLAR KATILDI

7’den 70 her yaştan vatandaşın katıldığı mahalle toplantısında toplanan büyük kalabalığa seslenen MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Harun Ulusoy, “Gerçekten muhteşem bir ortam var çok duygulandım. Hepinizin ellerine, ayaklarına sağlık. Kıymetli hemşehrilerim malum zaman daraldı, geriye sayım başladı. Hep birlikte Allah’ın izniyle 31 Mart Pazar akşamına varacağız. İnşallah seçimden sonra Cumhuriyet Meydanı’nda daha büyük bir coşku ile zaferimizi kutlayacağız.

Yaklaşık 80 gündür sizlerle birlikte, ekibimizle birlikte sahadayız. Çalmadığımız kapı kalmadı ama belki kıyıda köşede unutulanlar oluyor. Bugün bir taziye için Yuva Mahallesi’ne geldim, bizim saha ekibi hanımefendilerle karşılaştık, ‘siz buraya daha önce gelmediniz mi?’ dedim, ‘başkanım kıyıda köşede kalanlar olmuş, onların üzerinden geçiyoruz’ dediler. Nasıl sevindim bilemezsiniz. Allah, 31 Mart akşamı bu emeğimizin karşılığını İnşallah bize teslim edecek. Akabinde de hep birlikte memleketimizi yönetmeye devam edeceğiz”

“BU ŞEHRİN PROBLEMLERİNİ BİLİYORUZ”

“Her zaman söylüyoruz, 15 yıllık belediye tecrübemiz var, tecrübemize güveniyoruz, ekibimize güveniyoruz, sizlere güveniyoruz, Kırıkkale halkına güveniyoruz. Sorunları biliyoruz, çözüm yollarını biliyoruz. Allah’ın izniyle 1 Nisan’dan sonra mazbatayı alıp, kolları sıvayacağız ve problemleri birer birer çözmenin gayretini göstereceğiz”

“VATANDAŞ SANA OY VERMEYECEK”

“En önemlisi de, Kırıkkale Belediyesi ile halkımız arasında büyük bir uçurum var, büyük bir duvar var. Hemşehrilerimiz bir türlü yetkililere ulaşamıyor. Hatta 10 gündür Bağlarbaşı’nda su akmıyor, itfaiye araçları ile su temin etmeye çalışıyorlar. Bunu da gizlemeye çalışıyorlar, inanın utandım. Ana boru patlamış, ırmak olmuş akıyor ama müdahale edilmiyor. Niye? Seçim öncesi su kesilecek de vatandaş oy vermeyecek diye. Vatandaş sana zaten oy vermeyecek ki! 10 yıldır ne yapıyorsun? Maaş veriyorum diyorsun, sanki cebinden veriyorsun mübarek” dedi. 1 saat kadar süren mahalle mitingi ardından seçim bürosunda sohbet edildi. Mahalle mitinginde ayrıca MHP Belediye Başkan Aday Adayı Özgür Şahbaz'da bir konuşma yaparak Harun Ulusoy'a oy istedi.

 

 

İlginizi Çekebilir

Ümit Özdağ: “Filistin Arapların, Karabağ Türklerin davasıdır”

İlginizi Çekebilir

Saç Show yarışmasının birincisi Kırıkkale’den

İlginizi Çekebilir

Başkan Saygılı, engelli bireylerle masa tenisi oynadı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

15862

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#