• Dolar
    32.411
  • Euro
    34.655
  • Ç.Altın
    3.976
  • Altın
    2.390
KIRIKKALE
21°
00:59

Yatsı'ya Kalan Süre

Altınışık’tan Koray Aydın’a destek

İYİ Parti Kırıkkale Milletvekili Adayı Bülent Şükrü Altınışık, İYİ Parti Genel Başkanlığına aday olan Koray Aydın’ı tebrik etti. Altınışık, “Yolumuz güneşli, mücadelemiz muzaffer olsun Sayın Bakanım” dedi.


 KORAY AYDIN’A DESTEK MESAJI

Kırıkkale’de İYİ Parti’nin İl Başkanlığını yapan ve geçtiğimiz Milletvekilliği seçiminde İYİ Parti’den Kırıkkale’de birinci sıra adayı olan Bülent Şükrü Altınışık, genel başkanlığa talip olan Koray Aydın’ı tebrik etti. Koray Aydın ile çekinilen bir fotoğrafını sosyal medyada paylaşan Altınışık, “İYİ Parti Grup Başkanımız ve Ankara Milletvekilimiz Sayın Koray Aydın İYİ Parti Genel Başkan Adayı olmuştur” dedi.

BU YOL, KUTLU BİR YOLDUR

Altınışık, “Kendisiyle yıllardır yol yürümekten gurur ve onur duyduğum, teşkilatlarına ve delegelerine gönülden bir köprü kurmuş olan değerli ağabeyimizin çıkmış olduğu bu kutlu yolda her zaman olduğu gibi üzerimize düşen ne varsa partililer ve şahsım adına partimizi yeniden güneşli günlere hazırlamaya geliyoruz. Yolumuz güneşli, mücadelemiz muzaffer olsun Sayın Bakanım” notuyla fotoğrafı paylaştı.

İlginizi Çekebilir

Otomobil şarampolde devrildi, sürücü yara almadan kurtuldu

İlginizi Çekebilir

6 yıl hapis cezası bulunan hükümlü yakalandı

İlginizi Çekebilir

OBEZİN DÜŞMANI SAĞLIKLI BESLENMEDİR

Haber Yorumları

Yorum Yaz

32681

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#