• Dolar
    32.218
  • Euro
    35.116
  • Ç.Altın
    4.094
  • Altın
    2.508
KIRIKKALE
26°
03:22

İmsak'a Kalan Süre

Kırıkkale Deva Partisi'nde istifa

Kırıkkale'nin eski Deva Partisi İl Başkanı Emir Varol, 4 yıl boyunca hizmet verdiği partiden ayrıldığını açıkladı.


Kırıkkale'nin eski Deva Partisi İl Başkanı Emir Varol, 4 yıl boyunca hizmet verdiği Deva Partisi'nden ayrıldığını açıkladı.

Varol, ayrılık kararını şu sözlerle duyurdu: "Değerli kamuoyuna, kuruluşundan itibaren dahil olduğum Demokrasi ve Atılım Partisi’nden ayrıldığımı bildiriyorum. 4 yıl içerisinde elimizden gelen bütün çabayı, gayreti gösterdiğimizden şüphem yoktur. Bu süreçte ortak yol yürüdüğümüz kıymetli büyüklerim, küçüklerim ve arkadaşlarım sizleri tanımak şerefti, dostluklarımız her zaman baki kalacaktır. Benden yana varsa hakkım helaldir, sizler de helal ediniz. Üzerimizde emeği olan, yanımızda olan, desteğini esirgemeyen kapısını gönlünü, güler yüzünü her zaman açan hemşehrilerim sizler de haklarınızı helal ediniz. Çalışmalarıma iş hayatıma ağırlık vererek, sivil toplum ve vakıf hizmetlerinde bulunarak şehrimize ve milletimize katkı sunmaya üretmeye devam edeceğimi bildirir, değerli kamuoyuna saygı ve sevgilerimi sunarım. Selametle."

İlginizi Çekebilir

AHMET ERGİN SAHALARDA

İlginizi Çekebilir

Benzine peş peşe 3.indirim

İlginizi Çekebilir

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yola devam

Haber Yorumları

Yorum Yaz

39267

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#