• Dolar
    32.883
  • Euro
    35.182
  • Ç.Altın
    4.063
  • Altın
    2.450
KIRIKKALE
31°
00:9

Yatsı'ya Kalan Süre

“Yiğit Hamza’ya sahip çıkalım!”

CHP Kırıkkale Merkez İlçe Başkanı Yücel Kızık, Kırıkkaleli iş insanları ve hayırseverlere, SMA hastası Yiğit Hamza’ya destek olmaları için çağrıda bulundu.


Yücel Kızık, Kırıkkalelilere seslendi! “Yiğit Hamza’ya sahip çıkalım!”

GEREKLİ PARANIN, YÜZDE 86’SI TOPLANDI

Cumhuriyet Halk Partisi Kırıkkale Merkez İlçe Başkanı Yücel Kızık, Kırıkkale’nin tek SMA hastası çocuğu Yiğit Hamza Demir için anlamlı bir çağrıda bulundu. Yiğit Hamza’nın tedavisi için gerekli olan paranın yüzde 86’lık kısmının toplandığını ve bağış toplama kampanyasının sona ermek üzere olduğunu dile getiren Kızık, Kırıkkale’nin önde gelenlerini, iş insanlarını ve hayırseverleri yardım etmeye davet etti.

 “GELİN, HEP BİRLİKTE EL ELE VERELİM”

CHP Kırıkkale Merkez İlçe Başkanı Yücel Kızık, Yiğit Hamza için yaptığı çağrıda, “Yiğit Hamza, Kırıkkale’mizdeki tek SMA hastası yavrumuz. Kırıkkale halkı olarak yavrumuza sahip çıkmalıyız. Yiğit Hamza için devam eden Kırıkkale Valiliği onaylı kampanya 5 Haziran 2024 tarihinde sona erecek. Kampanya sona ermeden önce Kırıkkale’mizin ileri gelenlerini, iş insanlarını ve hayırseverleri yardım etmeye davet ediyorum. Gelin hep birlikte el ele vererek, minik yavrumuzun hayata tutunmasını sağlayalım.” dedi.

İlginizi Çekebilir

Seçimi kazanan muhtar mahalleliye iftar verdi

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale İyi Parti'de toplu istifa yaşanıyor

İlginizi Çekebilir

Münire teyzenin hayali gerçek oldu

Haber Yorumları

Yorum Yaz

33779

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#