• Dolar
    32.450
  • Euro
    34.829
  • Ç.Altın
    4.091
  • Altın
    2.439
KIRIKKALE
24°
01:23

İkindi'ye Kalan Süre

Çalılıöz Mahallesi’nden Ulusoy’a destek

MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Harun Ulusoy, Çalılıöz Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu.


Yapacakları projeleri vatandaşlara anlatan Ulusoy, “1 Nisan sabahı Kırıkkale Belediyesi’nde 3 hilal bayrağını dalgalandıracağız” dedi.

PROJELERİYLE DESTEK İSTEDİ

31 Mart’ta düzenlenecek olan seçime sayılı günler kala MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Harun Ulusoy, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Vatandaşlarla buluşmalarını sürdüren Ulusoy, Çalılıöz Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Ulusoy, yapacakları projelerle vatandaşlardan destek istedi. Ulusoy, “Kıymetli hemşehrilerimizle Çalılıöz Mahalle'mizde bir araya geldik. Coşkulu bir şekilde bizleri karşılayan gönüldaşlarımızla seçim hakkında istişarelerde bulunduk. Zafere inanmış halkımızla emin adımlarla ilerliyoruz” dedi.

YAPTIĞIMIZ HİZMETLERU UNUTMAYACAĞIZ

Ulusoy, “İlimizde zaman zaman güzel hizmetler yapılmakta ve halkımızın hizmetine sunulmaktadır. Halkımızı memnun eden bu hizmetler bakımsızlık ve ilgisizlik nedeniyle kısa bir süre içerisinde kullanılamaz hale gelmektedir. İlimizde yapılan pek çok park ve rekreasyon alanı maalesef aynı makus kaderi paylaşmaktadır. Personel sayısı artırılarak yapılan yatırımların korunması ve uzun yıllar hizmet vermesi sağlanacaktır. Yap unut değil, yap koru ve sürdür modeli uygulayacağız” dedi.

EKİBİMİZLE BİRLİKTE SAHADAYIZ

Kıymetli hemşehrilerim malum zaman daraldı, geriye sayım başladı. Hep birlikte Allah’ın izniyle 31 Mart Pazar akşamına varacağız. İnşallah seçimden sonra Cumhuriyet Meydanı’nda daha büyük bir coşku ile zaferimizi kutlayacağız. Sizlerle birlikte, ekibimizle birlikte sahadayız. Çalmadığımız kapı kalmadı ama belki kıyıda köşede unutulanlar oluyor. Bugün bir taziye için Yuva Mahallesi’ne geldim, bizim saha ekibi hanımefendilerle karşılaştık, ‘siz buraya daha önce gelmediniz mi?’ dedim, ‘başkanım kıyıda köşede kalanlar olmuş, onların üzerinden geçiyoruz’ dediler. Nasıl sevindim bilemezsiniz. Allah, 31 Mart akşamı bu emeğimizin karşılığını İnşallah bize teslim edecek. Akabinde de hep birlikte memleketimizi yönetmeye devam edeceğiz”

KIRIKKALE’NİN PROBLEMLERİNİ BİLİYORUZ

“Her zaman söylüyoruz, 15 yıllık belediye tecrübemiz var, tecrübemize güveniyoruz, ekibimize güveniyoruz, sizlere güveniyoruz, Kırıkkale halkına güveniyoruz. Sorunları biliyoruz, çözüm yollarını biliyoruz. Allah’ın izniyle 1 Nisan’dan sonra mazbatayı alıp, kolları sıvayacağız ve problemleri birer birer çözmenin gayretini göstereceğiz” dedi.

İlginizi Çekebilir

43 ilin kesişim noktasında kar yağışı yeniden etkili oldu

İlginizi Çekebilir

AKŞENER’E TAM DESTEK

İlginizi Çekebilir

Sulakyurt TMO için yer temini yapıldı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

63149

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#