• Dolar
    32.219
  • Euro
    34.652
  • Ç.Altın
    3.966
  • Altın
    2.394
KIRIKKALE
27°
00:9

Öğleye kalan Süre

Yücel Karabacak istifa eden Hayati Telefoncu'ya sahip çıktı

Kırıkkale Kamu Sen İl Temsilcisi ve Türk Eğitim Sen İl Başkanı Yücel Karabacak, istifa eden Kırıkkale Milli Eğitim Müdürü Hayati Telefoncu hakkında açıklamalarda bulundu.


Karabacak, Telefoncu için başarılı, çalışkan, adil bir yönetici ibaresini kullandı.

Kumu Sen Kırıkkale İl Temsilcisi ve Türk Eğitim Sen İl Başkanı Yücel Karabacak, görevinden istifa eden İl Milli Eğitim Müdürü Hayati Telefoncu hakkında açıklamalarda bulundu.

Telefoncu'nun Kırıkkale'de kısa sürede önemli hizmetlere imza attığını belirten Karabacak, Telefoncu’nun göreve geldiği ayda 360 Milyon lira Kırıkkale'ye ödenek aktararak birçok okulun tadilatına ve tamiratına destek olduğunu ifade etti. Yücel Karabacak yaptığı açıklamada "Hayati Bey Kırıkkale'de az zamanda çok işlere imza attı. Göreve geldiği ay Ankara bakanlık çevresini kullanarak Kırıkkale'ye 360 milyon lira para aktararak okulların tadilat tamirat ve bakımına ciddi destek verdi. Adeta okullara para yağdı. Kendisinden biz çok memnunduk. Adil bir yönetici idi. Öğretmenlerle ,müdürlerle sendikalarla, Kırıkkale'nin sivil toplum örgütleri ve siyasi kuruluşları ile samimi ve güzel bağları olan bir bürokratımızdı" dedi.

 HAYATİ TELEFONCU DEĞİL KIRIKKALE KAYBETİ

İl Müdürü Hayati Telefoncu’nun Kırıkkale'de unutulmayacak hizmetlerden birisinin de il genelinde velilerden para toplanarak yapılan deneme ve seviye tespit sınavlarını ücretsiz hale getirmesi olduğuna dikkat çeken Karabacak, “Bakanlıktan para getirerek öğrencilerin bu sınavlarını tamamen ücretsiz yaptı. Okulları seri olarak ziyaret eder, sendika olarak da görüşlerimize sık sık başvururdu. Şunu belirtmek istiyorum ki Hayati Bey'in gidişi, Kırıkkale için bir kayıp" İfadelerinde bulundu.

İlginizi Çekebilir

Uyuşturucu madde ile yakalanan 2 şahıs tutuklandı

İlginizi Çekebilir

Sungurlu'ya Kırıkkaleli kaymakam

İlginizi Çekebilir

Saygılı: “Verdiğiniz emaneti yeniden koruyacağız”

Haber Yorumları

Yorum Yaz

71894

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#