• Dolar
    32.247
  • Euro
    34.848
  • Ç.Altın
    3.967
  • Altın
    2.420
KIRIKKALE
27°
01:0

Akşam'a Kalan Süre

ULUSOY İSTİFA EDİYOR

Kırıkkale Belediye Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulunan ve Belediye Başkan Adayı olması beklenen Harun Ulusoy’un MHP’ye geçiyor.


SIKI DİYALOG KURDU

Veli Korkmaz ve Mehmet Saygılı dönemlerinde Kırıkkale Belediye Başkan yardımcılığı yapan eski Kırıkkalespor Başkanlarından Harun Ulusoy’un belediye başkan adayı olması bekleniyor. 2019 Yerel Yönetimler seçimlerinde Ak Partiden aday adayı olan ve sonraki süreçte Belediye Başkanı Mehmet Saygılı tarafından kızağa çekilen Harun Ulusoy’un Belediyedeki görevinden yarın  istifa edip Aday adayı olacak.2024 seçimlerinde Cumhur İttifakının diğer ortağı Milliyetçi Hareket Partisinden adaylık başvuru yapması bekleniyor. Ulusoy’un MHP ile sıkı diyalog kurduğu ve adaylığı kesin gözüyle bakılıyor.

BELEDİYECİLİK TECRÜBESİ VAR

Yıllarca Kırıkkale Belediye Başkan Yardımcılığı yapması nedeniyle belediyecilik tecrübesine sahip olan Ulusoy’un Kırıkkale Belediyesine hakim olması nedeniyle MHP’de tercih edilebileceği ifade ediliyor. Kırıkkalespor başkanlığı da yapan ve spor faaliyetlerine önem veren Ulusoy’un spor camiasından da büyük destek alabileceği ifade ediliyor. Ayrıca Ulusoy’un Keskinli olması ve şuan aktif siyasette hiçbir Keskinli’nin bulunmaması nedeniyle, MHP’nin bölgesel faktörleri göz önünde bulundurarak Ulusoy’u aday yapabileceği iddia ediliyor.

İlginizi Çekebilir

Başhekim Albayrak, hastane personeli ile bayramlaştı

İlginizi Çekebilir

VALI TEKBIYIKOĞUÖZEL IDARE 2022 YATIRIMLARINI AÇIKLADI

İlginizi Çekebilir

Başkan Erdoğan Hızlı Başladı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

81374

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#