• Dolar
    32.450
  • Euro
    34.829
  • Ç.Altın
    4.091
  • Altın
    2.439
KIRIKKALE
25°

Tartışmada silahlar konuştu!

Kırıkkale’nin merkeze bağlı Aşağımahmutlar Mahallesi’nde aralarında husumet bulunan şahısların tartışması, silahlı kavgaya döndü. Silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.


AİLEVİ HUSUMETLERİ BULUNUYORDU

Kırıkkale'de, geçmişteki ailevi husumetler nedeniyle çıkan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.
Alınan bilgiye göre, Aşağımahmutlar Mahallesi'nde R.Z. (48), T.T. (23) ve B.T. (30) isimli şahıslar, B.Z. (57) isimli şahsın evine geldi. Burada geçmişteki ailevi husumetleri nedeniyle tartışmaya başlayan taraflar, tartışmanın büyümesi üzerine birbirlerine silahla ateş etti.

YARALILARIN DURUMU AĞIR

Yaşanan silahlı kavga esnasında v sahibi olan B.Z isimli şahsın oğlu A.O.Z isimli şahıs ile R.Z ve B.T isabet eden kurşunlar nedeniyle yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılardan ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Olay yerinde yapılan incelemede, 2 tabanca ele geçirildi. Cumhuriyet Savcılığı tarafından olayla ilgili adli tahkikat işlemlerine başlandı.

İlginizi Çekebilir

ÇARŞI PAZARDA MASKEYE VEDA

İlginizi Çekebilir

Eski hastane binası önünde ölü bulunmuştu, Şevval’in ailesinden şoke eden iddia

İlginizi Çekebilir

Sulakyurt TMO için yer temini yapıldı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

37439

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#