• Dolar
    32.310
  • Euro
    34.670
  • Ç.Altın
    3.976
  • Altın
    2.410
KIRIKKALE
22°
02:24

İmsak'a Kalan Süre

Türkyılmaz'dan açıklama: Sessiz kalmayacağım takipteyim!

Eski Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, 2019-2024 döneminde belediye başkanlığı görevini yürüttüğünü ve demokratik yollarla yapılan adil bir seçim sonucu görevi yeni birisine devrettiğini belirtti.


Eski Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, sosyal medya hesabından kamuoyuna açıklamalarda bulundu.

Osman Türkyılmaz sosyal medya hesabından kamuoyuna yaptığı açıklamada: "Kamuoyuna 2019-2024 Yılları arasında malumunuz olmak üzere 5 yıl boyunca Yahşihan Belediye başkanlığı görevini ifa ettim. Demokratik yollarla yapılan adil bir seçim ile görevimizi yeni arkadaşa devrettik. İlk 3 günde yapılanları sabır, sükunet ve kazanmanın coşkusuyla yapıldığı tahmin ederek sesimi çıkartmadım. Ancak yaklaşık 6000 vatandaşımızın oyunu alarak teveccüh gösterdiği bir belediye başkanı adayı olarak yapılanlara sessiz kalmayacağım.

 AŞAĞIDAKİ HUSUSLARIN TAKİPÇİSİ OLACAĞIMI DUYURMAK İSTERİM

1- Hiç bir başkan yardımcımın, müdür arkadaşımın unvanını, makamını zorla terk ettiremezsiniz kanun var takipçisi olacağız.

2-İşine zamanında gelen, işini yapan ve zamanında giden hiç bir mesai arkadaşıma mobbing uygulayarak işten çıkaramazsınız kanun var takipçisi olacağız.

3-Hakkımızda yalan yanlış, dedikodu ve laf çıkararak bir yere varamazsınız eğer varsa elinizde bir belge Cumhuriyet Savcılığı orda ben buradayım.

4-Teveccühünü Milliyetçi Hareket Partisi, Cumhuriyet Halk Partisi, İYİ Parti ve Yeniden Refah Partisinden yana kullanan esnafımız vatandaşımız, kardeşimiz her hangi bir siyasi görüşünden ötürü bir mobbinge maruz kalırsa takipçisi olacağız. Yahşihan kaderine terk edilemez" ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

Buğday ve arpada verimli hasat

İlginizi Çekebilir

SULAKYURT’DAN YÜKSELEN FERYAT

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’ye 67 yeni doktor atanacak

Haber Yorumları

Yorum Yaz

77388

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#