• Dolar
    32.450
  • Euro
    34.829
  • Ç.Altın
    4.091
  • Altın
    2.439
KIRIKKALE
24°
02:53

İkindi'ye Kalan Süre

Tekinay, vatandaşların sevgisini topluyor

Yeniden Refah Partisi Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Muhammet Ali Tekinay, saha çalışmalarını sürdürüyor. Tekinay esnaf ve vatandaş ziyareti gerçekleştirerek yerel seçimlerde destek istiyor.


HALKTAN DESTEK İSTİYOR

31 Mart 2024 yılında yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimi kapsamında Yeniden Refah Partisi Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Muhammet Ali Tekinay, hem parti yönetimi hem de kendini destekleyen ekibiyle birlikte saha çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor. Yapacakları projelerini vatandaşlara anlatan Tekinay, Kırıkkale halkından destek istiyor.

İNŞALLAH SEÇİMİ KAZANACAĞIZ

Soğuk havada vatandaşlarla sohbet ederek gönülleri ısıtan Tekinay, Kırıkkale için yapacakları çalışmaları ve projelerini anlatıyor. Yerel seçimlerde Yeniden Refah Partisi olarak başarı göstereceklerini ve seçimi kazanacaklarını vurgulayan Tekinay, “İnşallah projelerimizle birlikte Kırıkkale’yi daha iyi yerlere getirmek için çalışma sergileyeceğiz” dedi.

GÜZEL İŞLERE İMZA ATACAĞIZ

Kırıkkale’nin İç Anadolu Bölgesi’nin en önemli şehirleri arasında yer aldığına vurgu yapan Tekinay, “Şehrimize kazandıracağımız projelerle birlikte çok güzel işlere imza atacağız. Kırıkkale’nin hak ettiği yerlere gelmesi ve bu konuda projelerimizle geliyoruz. ” ifadesinde bulundu.

İlginizi Çekebilir

Cönger, Keskin için vaatlerini açıkladı

İlginizi Çekebilir

AK PARTİDE KONGRE HEYECANI

İlginizi Çekebilir

Erkeç: “Kırıkkale her alanda geri kaldı!”

Haber Yorumları

Yorum Yaz

18713

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#