• Dolar
    34.103
  • Euro
    38.146
  • Ç.Altın
    4.779
  • Altın
    2.874
KIRIKKALE
24°
06:26

Öğleye kalan Süre

Suluhan Miniklere Süt Dağıttı

Dünya’da Türkiye’de Yaşayan Kırıkkaleliler Yardımlaşma Dayanışma Platformu Başkanı Ümit Suluhan tarafından Yuva Şehit Yasin Baran okulunda yetim öksüz çocuklara süt dağtıldı.


Kentte yaşayan ihtiyaç sahibi ailelerin 8-9 yaş arasındaki çocukları için başlatılan süt desteği renkli görüntüler yaşandı.Okul müdürü ve Selim Özer Mahallesi Menduh Erdurucan ,platform başkanı Ümit Suluhan minik öğrencilere süt dağttı.

Binlerce yetim öksüz çocuğu her zaman sevindiren Suluhan eğitim öğretim yılının başlaması ile okul kıyafeti,kırtasiye ,erzak ve süt dağtımın da bulundu.

Suluhan’’Alım gücü giderek düşen dar gelirli kesimlerin 8-9 yaş arasındaki çocukları için süt desteğinde bulunmaya başladık. Dünya’da Türkiye’de Yaşayan Kırıkkaleli yetim öksüz ihtiyaç sahibi aileler için her yıl Soba, yakacak,bot  ve erzak kırtasiye desteğinde bulunuyoruz.Bizler hayırsever vatandaşlarımızın yardımlarını köprü vazivesi kurup dağıtıyoruz’’dedi..

İlginizi Çekebilir

Kar yağışı 43 ilin kesişim noktasında etkili oldu

İlginizi Çekebilir

Kurbanlıklar selden kurtarıldı

İlginizi Çekebilir

Ölen kocasının kavga ettiğini öğrendi, mezar açıldı: Gerçek otopside ortaya çıktı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

25370

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#