• Dolar
    32.450
  • Euro
    34.829
  • Ç.Altın
    4.091
  • Altın
    2.439
KIRIKKALE
26°
01:26

Öğleye kalan Süre

Süslü kadınlar Kırıkkale’de tur attı

Kırıkkale’de bisikletleriyle sokağa inen ‘süslü kadınlar’ kentte tur atarak bir birinden güzel görüntüler sergiledi.


Süslü Kadınlar Avrupa Hareketlilik Haftası ve Dünya Otomobilsiz Kentler Günü kapsamında birçok kentte ‘Süslü Kadınlar Bisiklet Turu’ kapsamında Kırıkkale’de etkinlik yaptı. Kırıkkale Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı’nda bir araya gelen kadınlar, renkli kıyafetleriyle balon, çiçek ve oyuncaklarla süsledikleri bisikletleriyle tur attı.

Organizasyon sorumlusu Nazan Seven, “Süslü Kadınlar Bisiklet Turu”nun sürdürülebilir ve aktif ulaşım konularına dikkat çekmek için bir farkındalık eylemi olarak adlandırıldığını ve bu yıl yurt içi ve yurt dışında eş zamanlı düzenlendiğini belirtti. Ortak dilek ve istekleri hakkında açıklamalarda bulunan Nazan Seven, şunları dile getirdi: “Kadın ve erkeklerin bu toplumda aynı haklara, yükümlülüklere sahip olduğunu ve her alanda kendilerini özgürce ifade etme hakları olduğunu hatırlatmak istiyoruz. Biz binlerce kadın; pedallarımızın itici gücünü tüm toplumda da göstermek istiyoruz, çocuklarımıza daha temiz ve yaşanabilir dünya bırakmak için elimizden geleni yapmak istiyoruz. Etkinliğimize katılan herkese gönülden teşekkür ederim” dedi.

Kırıkkale’de pedal çeviren kadınlar ise organizasyon sorumlusu Nazan Seven’e teşekkür ederek, bu etkinliklerin yılda bir değil her gün düzenlenmesi temennisinde bulundular.

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale ‘de Yakalandı

İlginizi Çekebilir

AFAD görevlileri, vatandaşları ’afet’ olaylarına karşı bilinçlendiriyor

İlginizi Çekebilir

TAKSİDE YÜKLÜ MİKTARDA UYUŞTURUCE ELE GEÇİRİLDİ

Haber Yorumları

Yorum Yaz

19105

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#