• Dolar
    32.205
  • Euro
    35.116
  • Ç.Altın
    4.082
  • Altın
    2.504
KIRIKKALE
25°
01:24

İkindi'ye Kalan Süre

Sigaraya zam geldi!

Mayıs ayıyla birlikte sigara fiyatlarına yeni bir zam daha geldi. Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği (TBYD) Başkanı Erol Dündar'ın paylaştığı bilgilere göre, PM sigara grubunda 3 TL'lik bir zam uygulandı.


Sigaraya yeni bir zam daha geldi! Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği (TBYD) Başkanı Erol Dündar'ın açıklamasına göre, PM sigara grubunda yapılan zamla birlikte sigara fiyatları bugünden itibaren artış gösterdi.

EN UCUZ VE EN PAHALI SİGARA FİYATLARI KAÇ TL OLDU?

En pahalı sigara 70 TL'ye yükselirken, en ucuzu 63 TL oldu. Önceki zamla birlikte Nisan ayında PM grubunun en yüksek fiyatı 67 TL iken, en düşük fiyatı 60 TL idi. BAT sigara grubunun en yüksek fiyatı 72 TL, en düşük fiyatı 56 TL; TT sigara grubunun en yüksek fiyatı 62 TL, en düşük fiyatı 50 TL olarak belirlenmişti.

 JTİ sigara grubunda ise bir TL'lik indirim uygulanmıştı. Şimdi ise en pahalı JTİ sigarası 67 TL'ye, en ucuzu 56 TL'ye satılıyor.

 

 

İlginizi Çekebilir

Önal, Kırıkkale’de tıkanan mazgala ekiple müdahale etti

İlginizi Çekebilir

Çiftçilere budama eğitimi verildi

İlginizi Çekebilir

TSO’dan kaydınız silinebilir duyurusu

Haber Yorumları

Yorum Yaz

25591

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#