• Dolar
    32.306
  • Euro
    34.699
  • Ç.Altın
    3.976
  • Altın
    2.411
KIRIKKALE
22°
01:47

İmsak'a Kalan Süre

SEÇİME İTİRAZ ETTİLER

Kırıkkale'nin Bahşılı ve Balışeyh ilçelerinde AK Parti seçime itiraz etti. İl Seçim Kurulu itirazları incelemeye aldı, karar bekleniyor.


Kırıkkale'de AK Parti 2 ilçede seçimi kaybetti. Bahşılı ilçesinde MHP adayı Halil İbrahim Bişkin, Balışeyh ilçesinde Hilmi Şen seçimi galip bitirdi. Bu iki ilçede AK Parti seçime itiraz ederek yeniden değerlendirme istedi.

İlçelerin ikisinde de ilçe seçim kurulları itirazları reddederek seçimi MHP VE YRP'nin aldığını kesinleştirirken il seçim kurulu itirazları incelemeye aldı. Bahşılı'da MHP adayı Halil İbrahim Bişkin 1893 oy alırken, AK Parti adayı Haydar Gülçimen 1835 oy aldı. İki aday arasındaki oy farkı 93 oldu.

İL SEÇİM KURULU'NUN KARARI BEKLENİYOR

Balışeyh'te ise YRP adayı Hilmi Şen 657 oy aldı. Ak Parti adayı Ali Dedelioğlu ise 622 oy aldı. Adaylar arasında 25 oy farkı bulunuyor. Konu hakkında Kırıkkale İl Seçim Kurulu'ndan herhangi bir açıklama yapılmazken seçim sonuçlarının değişip değişmeyeceği merak ediliyor.

İlginizi Çekebilir

Motosikletli Ambulanslar Bayram Mesaisinde

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale'nin güvenliği konuşuldu

İlginizi Çekebilir

45 KÖY YOLU KAPALI

Haber Yorumları

Yorum Yaz

51210

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#