• Dolar
    32.285
  • Euro
    35.124
  • Ç.Altın
    4.040
  • Altın
    2.476
KIRIKKALE
25°
02:8

Öğleye kalan Süre

Şabab Yücel Gedikali, “Sorunları çözmeye geliyoruz”

Gelecek Partisi Keskin Belediye Başkan Adayı Şabab Yücel Gedikali, seçim vaatlerini sıraladı.


Şabab Yücel Gedikali, “Keskin’in öncelikli sorunlarından biri olan su sorununu 1 sene içerisinde çözeceğiz” dedi.

Yerel seçimlere sayılı günler kala belediye başkan adayları ve aday adayları saha çalışmalarına devam ediyor. Keskin ilçesinin tüm sorun ve sıkıntılarını ve projelerini bu yönde hazırladıkların belirten Şabab Yücel Gedikali, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “İlçemizin en öncelikli sorunlarından biri olan su sorunu 1 sene içerisinde çözülecek. Altuntaş, Yenimahalle ve Bozkurt Mahalleleri, yüksek kodlarına su deposu yapılarak yaz aylarında bu mahallelerin susuz kalmasının önüne geçilecek. Keskin’in ivedilikli sorunlarından birisi olan imar planı, Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü ile koordineli bir şekilde yeniden yapılandırılacak, ilçemiz harabelerden temizlenecek ve Keskin’i hak ettiği güzel ve temiz görüntüye kavuşturacağız.”

 

“Doğal gaz çalışmalarını hızlandırarak, Keskin’in 6 mahallesinin doğalgaza kavuşması için KIR-GAZ ile görüşmeler ivedi olarak sağlayacağız. Ulaşım, sorun olmaktan çıkacak. Belediye başkanlığında Salı ve Cuma günlerinde halk günü düzenlenecek ve halkın sorunları dinlenecek Vatandaşlarımızı duyurulardan haberdar etmek için hoparlör sistemini yenileyeceğiz. İlçemiz sokaklarında başıboş dolaşan köpek ve kediler için hayvan barınağı yapılacak, hayvanlar kısırlaştırılacak ve tedavileri yapılacak. Ayrıca, gerekirse sokak hayvanlarının bakımı üstlenilecek.”“İlçemizde mahalle çeşmelerinin  bakımı ve restorasyonu yaptırılacak( At çeşmesi, Gündoğdu, maden ve gümüşgen)  ve daha sağlıklı bir şekilde içme suyuna vatandaşlarımızın  erişim sağlanacaktır. Belediye  bünyesinde kültür merkezi, yaşlılar sosyal tesisi aile yaşam merkezi oluşturulacaktır. Kadınlarımızın görünmeyen emeğinin ekonomiye kazandırılması için, Devlet tarafından kadınlara verilen karşılıksız verilen hibeden yararlanmaları için gerekli meslek edindirme kursları açılacak, üreten, ürettiğinin karşılığını alan girişimci kadınlarımızla, ekonomimize artı değer kazandıracağız.”

 

“Yeni TOKİ yol güzergahı üzerinde yöresel ürünler satış standları oluşturarak köylü pazarı kuracağız. Yenimahalle’de kır bahçesi,  açık hava düğün salonu yapılacak ve modern lavabolar yapılarak halkın hizmetine sunulacak. İlçemizi günübirlik turizme açıp; İlçemizde bulunan sulu mağara, Rahmi pehlivanlı evi, taş mektep, kibrithane, haydar dede türbesi   ve kurtuluş savaşına damgasını vurmuş, tarihi fişekhane’nin ;  tarihini herkese tanıtacağız. pişirme evleri yapacağız. Gelenek göreneklerimize uygun, halen yapılmakta olan kış hazırlıkları çerçevesinde , salça, pekmez, bulgur kaynatma, yufka ekmek yapmak için her mahalleye  1 adet büyük tandır evleri yapılacaktır. Her yıl nohut ve yöresel ürünler festivali düzenlenecek, yurt dışında ve yurt içinde yaşayan bütün keskinli hemşehrilerimizi keskin’e davet edeceğiz. Çökelek atölyesi, soles gübre tesisi ve istiridye mantar tesisi kurarak, kadınlarımızın ve gençlerimizin istihdamını sağlayacağız.”

İlginizi Çekebilir

BABASINA KIZDI EVİ YAKTI

İlginizi Çekebilir

YİH Hastanesi Vefa Köşesi'nde unutulmaz anlar

İlginizi Çekebilir

AKPARTİ’DE İLÇE BAŞKANI YARIŞI BAŞLADI

Haber Yorumları

Yorum Yaz

99102

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#