• Dolar
    32.227
  • Euro
    34.663
  • Ç.Altın
    3.964
  • Altın
    2.394
KIRIKKALE
27°
02:17

İkindi'ye Kalan Süre

Sen yoksan bir eksiğiz

Yaklaşık bir aydır görevde bulunan Kırıkkalegücü Spor Kulübü Başkanı Şeref Akbal transferler ve takımın gidişatı hakkında açılamalarda bulundu.


Şehrin 4 taraftar gurubunun olduğunu açıklayan Kırıkkalegücü Spor Kulübü Başkanı Şeref Akbal, Kırıkkalegücü taraftarsız, taraftar Kırıkkalegücü’süz olamayacağı vurgusunu yaptı. Başkan Akbal, Kırıkkalegücü Sporu seviyorsan, taraftarınsan birlik ve beraberlik içinde olmalıyız. Kırıkkalegücü benim değil. Ben bugün varım yarın bir başkası gelir. Taraftar bizim başımızın tacı ama formasını, biletini alacak takımımıza maddi destek veremiyorsa manevi destek vermeli. Benim demek istediğim küfrün önüne geçmek. Benim söylediğim küfür edenlere. Söylemlerim yanlış anlaşıldı. Küfür olduğu için gelmeyen insanlar var. Bizim amacımız insanlar eşini çocuğunu da maça getirmesi.”

GELDİĞİMİZDE 2 SPORCU VARDI

Akbal, “Bugün 1 ay oldu. İlk işimiz Teknik heyet seçimi oldu. Eski başkan yardımcı oldu, hocamızla eskiden tanıştığını ve iyi biri olduğunu söyledi. Başka taleplerde oldu ama hocamızla görüşmeler yaptık. Hem biz hem hocamızın talepleri oldu. Hocamızla anlaştık, planlamalar yaptık. Geldiğimizde 2 hazır sporcu vardı ve hocamızla istişare yaptık. Bazı isimler arasında mutabık kaldık ve çalışmalara başladık. Anlaşma sürecindeyken Kırıkkalegücü’nden para alamam deyip geri gidenler oldu. Daha sonra bu isimlerden bazıları geri dönmek istedi ama biz kabul etmedik. 17 transfer yaptık ve şuanda 21 kişiyiz. Transfer yasağımız vardı. Bazı futbolcular bizleri şikayet ettiği için konulmuş yasak bu ve biz bunu ödeme yaparak kaldırdık. Şikayet etmeyen sporcularda var onlarla da görüştük alacaklarını ödeyeceğiz. Yönetim kurulu arkadaşlarımız desteklerini veriyorlar. Şuanda 17 arkadaşımızın da lisansları çıktı. “

3 MİLYON TL HARCAMA YAPTIK

 

Akbal, “İlçe belediye başkanları ile görüştük destek vereceklerini söyledi. İl genel meclisine giderek görüşmeler yaptık. Grup başkanları ile görüştük ve olumlu dönüşler aldık. Bazı görüşmelerde profesyonel takıma destek yapamadıklarını söyleyenler oluyor onun yerine kombine alıyorlar. 3 milyon harcadık, 1 milyona yakın yönetim kurulundan geldi. 1 milyona yakın bağış olarak geldi.”

PARA VARSA HEDEFTE ONA GÖRE OLUYOR

Akbal, “Belediye başkanımızla görüştüm. “Şehir halkı ile buluşuyor” etkinliği yapacağız. 250 forma ve 70 satranç takımı dağıtacağız. Reklam alanlarını kullanacağız. Biz futbol sosyalleşsin istiyoruz. Daha doğrusu spor sosyalleşsin. Kirikkalegücü’nün şehirde bir marka değeri olduğunu kabul etsin. Sporcuları hep birlikte tiyatroya gitsin, etkinliklere katılacak. Mehmet Albayrak ile görüştük 850 bin TL gibi bir rakam. Hocamızla görüştük vazgeçilmez olan isimleri sorduk. İlk sırada Mehmet’i söyledi. Biz daha çok almak isteriz ama bizim paramız yok. Alt yapıdan oyuncu çıkmadı amatörden de 5 oyuncumuz var. Alt yapı ile girişimlerimiz var. 2 sene içerisinde iyi bir dönüş olacağını düşünüyoruz. Şampiyonluğa oynayacağız dersek yalan olur, bunu söylersek beklentide ona göre oluyor. Bizim paramız belli. Para varsa hedefte ona göre oluyor.”

KIRIKKALESPOR’U SEVEN HERKES DESTEK OLMALI

Kırıkkale marka değerini yükseltmeye çalıştığımızı kimsenin düşürmeye hakkı olmadığını açıklayan Başkan Akbal, “Kırıkkale ve Kırıkkalegücü Spor’u seven herkes bu konuda destek vermesi gerektiğine inanıyorum. 1 Ay süresince Kırıkkale Valimiz Mustafa Makas, Ak Parti Milletvekili Mustafa Kaplan, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ve Delice Belediye Başkanı Turgut Özdek, başta olmak üzere bazı esnafımız ile işadamlarımız maddi ve manevi destek verdiler. Kendilerine şahsım ve Kırıkkalegücü adına teşekkür ederim.” dedi.

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de şüpheli araçta yapılan aramada uyuşturucu ele geçirildi

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de oy kullanacakları bakanlık uyardı!

İlginizi Çekebilir

Bey Ajans Anket firmasından Kırıkkale anketi

Haber Yorumları

Yorum Yaz

57845

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#