• Dolar
    32.883
  • Euro
    35.182
  • Ç.Altın
    4.063
  • Altın
    2.450
KIRIKKALE
31°
01:53

Akşam'a Kalan Süre

Orman Bakanlığı'na bağlı birimler toplantı düzenledi

Kırıkkale'de, Tarım ve Orman Bakanlığı'na bağlı birimler arasında koordinasyonu sağlamak ve iş birliğini artırmak amacıyla önemli bir toplantı düzenlendi.


İl Tarım ve Orman Müdürlüğü'nün ev sahipliğinde gerçekleştirilen bu toplantıya, Devlet Su İşleri (DSİ), Orman İşletme Müdürlüğü, Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) ve Doğal Koruma ve Milli Parklar gibi Bakanlık'a bağlı kurumların temsilcileri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını Kırıkkale İl Tarım ve Orman Müdürü Fatih Ateş yaptı. Ateş, sunumunda özellikle anız yangınları ile mücadele konusuna vurgu yaparak, tüm kurumların bu konuda dikkatli ve hazırlıklı olmaları gerektiğini belirtti. Anız yangınlarının, özellikle ormanlık alanlara yakın bölgelerde ciddi tehdit oluşturduğunu ifade eden Ateş, bu tür yangınların önlenmesi için alınması gereken tedbirlerin altını çizdi.

Ateş, biçerdöver kontrollerinin düzenli olarak sürdüğünü ve bu kontroller sırasında yangın tüplerinin titizlikle denetlendiğini açıkladı.

Toplantıda, ilgili kurumların koordinasyon içinde çalışması gerektiği değerlendirildi.

İlginizi Çekebilir

CAN’DAN 2 MÜJDE BİRDEN

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de terör örgütlerine yönelik operasyonlarda 96 şüpheli yakalandı!

İlginizi Çekebilir

Vatandaşın 1 haftada yatırdığı para dudak uçuklattı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

43378

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#