• Dolar
    32.450
  • Euro
    34.829
  • Ç.Altın
    4.091
  • Altın
    2.439
KIRIKKALE
25°

Kırıkkale'de bir ailenin içler acısı hali

Kırıkkale Yenimahalle’de kapısız ve penceresiz evde yaşam süren anne ve oğlu, soğuk kış ayında sofralarına koyacak yemekleri bile yok.


. Mahalle sakinlerinin yardımlarıyla sefalet içinde yaşamaya çalışan Gündoğan ailesinin durumu vicdanları titretiyor.

Kış soğuklarının aşırı derecede hissedilmeye başlandığı şu günlerde, anne ve oğlunun kapısız ve penceresiz evde yaşam sürmeye çalışıyor. Oğlu ile hayatta kalmaya çalışan Gündoğan ailesi, sofralarına koyacakları sıcak yemeye bile hasret durumda sefalet içindeki yaşamları adeta vicdanları yaralıyor.

Hasta oğlu ile mahalle sakinlerinden gelen yardımlar ile ayakta kalmaya ve kışı geçirmeye çalışan yaşlı anne M.G, Kızılay yardımları sayesinde haftada bir günde olsa sıcak yemeğin özlemini giderebiliyorlar.

 

Yıllar önce evin direği babayı kaybettikten sonra sefaletin pençesine düşen Gündoğan ailesi, kendilerine uzanacak yardım elini bekliyorlar. Kırıkkale Kızılay tarafından ilk defa keşfedilen ve yapılan yardımları sayesinde sefalet yaşamlarına bir nebzede olsa gıda takviyesine sevinen anne ve oğlu, soğuk kış ayını nasıl geçireceklerini düşünüyor.

 

Üzerlerinde ısınacak giysileri dahi yeterli olmayan yaşlı anne ve oğlu, etraftan topladıkları odunları yakarak ısınmaya çalışıyorlar.

İlginizi Çekebilir

ALKOL YİNE KAZA

İlginizi Çekebilir

Civelek, Kırıkkale'nin gururu oldu

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale halkı borcuna sadık değil

Haber Yorumları

Yorum Yaz

46427

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#