• Dolar
    32.340
  • Euro
    34.879
  • Ç.Altın
    3.970
  • Altın
    2.390
KIRIKKALE
19°
08:15

Öğleye kalan Süre

MİT'ten Suriye'ye operasyon!

Terör örgütü PKK/YPG'ye ait tesis ve binalar vuruldu


Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), Suriye'de konuşlu PKK/YPG askeri tesislerini ve örgütün yönetici kadrolarını hedef aldı. Hedef alınan tesisler arasında PKK/YPG'nin silah mühimmat depoları, saldırı/sabotaj birimleri ve örgüte ait Ar-Ge merkezlerinin yer aldığı öğrenildi.

 

Başkent Ankara'da İçişleri Bakanlığına yönelik 2 terörist tarafından 1 Ekim Pazar günü gerçekleştirilen bombalı saldırı girişimi sonrası Suriye'deki operasyonlar yoğunlaştırıldı. Birkaç gündür süren TSK'nın hava harekatlarının ardından bugün MİT tarafından da Suriye'deki PKK/YPG hedeflerine yönelik operasyon düzenlendi.

 

TESİSLER VE ÖRGÜTÜN YÖNETİCİ KADROSU HEDEF ALINDI

MİT'in Suriye'de düzenlediği operasyonda PKK/YPG'ye ait tesisleri ve örgütün yönetici kadrosunu hedef alındı. Hedef alınan tesisler arasında PKK/YPG'nin silah ve mühimmat deposu da yer aldı.

SABATOJ BİRİMLERİ VE ÖRGÜTE AİT AR-GE MERKEZLERİ VURULDU

Operasyonda terör örgütünün saldırı/sabotaj birimleri ve örgüte ait AR-GE merkezleri de vuruldu. Güvenlik kaynaklarından yapılan açıklamada operasyonların, planlanan hedefe ulaşıncaya kadar devam edeceği belirtildi.

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale'de eğitimde yeni adımlar atılıyor

İlginizi Çekebilir

Belediye’yi yasa boğan ölüm

İlginizi Çekebilir

"AK Parti yerel seçimde neden oy kaybetti?" anketi!

Haber Yorumları

Yorum Yaz

93718

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#