• Dolar
    32.340
  • Euro
    34.879
  • Ç.Altın
    3.970
  • Altın
    2.390
KIRIKKALE
17°
04:56

İmsak'a Kalan Süre

Koyuncu’ya Hacılar halkından tam destek

MHP Hacılar Belde Başkanı Mehmet Koyuncu’ya hemşehrilerinden tam destek.


Hacılar halkından gördüğü ilgiyi başka hiçbir yerde görmediğini belirten Koyuncu, buna layık olmak için elinden gelen her şeyi yapmaya devam edeceğini söyledi.

Bir ayı aşkındır seçim kampanyası yürüttüklerine değinen Koyuncu, hem fiziken hem de ruhen biraz yorulduğunu fakat sahadaki tecrübelerinden halkın tam desteğini alacağına inandığını belirtti.

 Koyuncu’’Yüzlerce insan, bize detek vermek için kutlu yolculuğumuzda bizleri yalnız bırakmayan destekleriyle gücümüze güç katan;İbrahim Bodur ve Ailesi, Nejdet Bodur ve Ailesi, Naci Bodur ve Ailesi, Neyfel Bodur ve Ailesi, Veli Bodur ve Ailesi, Mustafa Bodur ve Ailesi, Nisan Bodur ve Ailesi, Yağız Bodur ve Ailesi, Mehmet Karakurt ve Ailesi, Musa Karakurt ve Ailesi, Murat Ulusoy ve Ailesi, İbrahim Yurdakul ve Ailesi, Ahmet Bodur ve Ailesi, Burak Köse ve Ailesine teşekkür ediyorum. Birlik ve Beraberliğimiz Daim Olsun ." diye konuştu.

İlginizi Çekebilir

Türkyılmaz, Yahşihan’da gazetecileri buluşturdu

İlginizi Çekebilir

MEHMET KOYUNCU’NUN EKİM AYI Z RAPORU

İlginizi Çekebilir

Çamder Derneği, partilerin seçim bürolarını ziyaret etti

Haber Yorumları

Yorum Yaz

75138

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#