• Dolar
    32.450
  • Euro
    34.829
  • Ç.Altın
    4.091
  • Altın
    2.439
KIRIKKALE
25°
01:52

Öğleye kalan Süre

TAZİYE EVİNDE SİLAHLI KAVGA 4 YARALI

Kırıkkale'nin Balışeyh ilçesine bağlı Beşbıçak köyünde cenaze taziyesinde karşılaşan husumetli iki grup arasında çıkan silahlı kavgaya karışan 4 kişi, arazi meselesinden dolayı bıçak ve tabanca ile yaralandı.


Cenaze taziyesinde husumetli grup arasında silahlı kavga: 4 yaralı

KIRIKKALE - Kırıkkale'nin Balışeyh ilçesine bağlı Beşbıçak köyünde cenaze taziyesinde karşılaşan husumetli iki grup arasında çıkan silahlı kavgaya karışan 4 kişi, arazi meselesinden dolayı bıçak ve tabanca ile yaralandı.

Olay, Kırıkkale'nin Balışeyh ilçesine bağlı Beşbıçak köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, cenaze taziyesinde karşılaşan husumetli iki grup vatandaş arasında arazi meselesinden dolayı tartışma çıktı. Tartışmanın silahlı kavgaya dönüşmesi neticesinde, A.T., M.T., S.E. ve A.E. tabanca ve bıçakla yaralandı.

112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbarla olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar, sağlık görevlilerince olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla hastaneye sevk edildi. Alınan bilgiye göre, hem bıçak hem de tabanca ile yaralanan A.T.'nin sağlık durumunun ağır olduğu belirtildi. Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi altına alınan S.E.'nin ise tabancadan çıkan kurşunun göğsüne isabet ettiği ve genel sağlık durumunun ciddi olduğu öğrenildi.

Jandarma Olay Yeri İnceleme ekipleri, silahlı kavganın yaşandığı alanda tahkikat gerçekleştirdi. Jandarma ekipleri, vatandaşın huzur ve güvenliğini sağlamak maksadıyla köyde nöbet tutuyor.

İlginizi Çekebilir

Sigara’ya gelen Zam Tütüne Rağbet

İlginizi Çekebilir

Belediye başkanı, TOKİ'ye ücretsiz yer tahsis ederek vatandaşlar için indirimli konut istedi

İlginizi Çekebilir

EMNİYETTEN UYUŞTURUCUYA GEÇİT YOK

Haber Yorumları

Yorum Yaz

53808

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#