• Dolar
    32.340
  • Euro
    34.879
  • Ç.Altın
    3.970
  • Altın
    2.390
KIRIKKALE
17°
02:40

Akşam'a Kalan Süre

KOYUNCU DAN GÖVDE GÖSTERİSİ

Hacılar Belediye Başkanı Mehmet Koyuncu 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak mahalli idareler seçimlerinde yeniden aday olmak için aday adaylığı müracaatını yaptı.


. Koyuncu, Hacılar beldesinden geniş bir katılım ile Kırıkkale MHP İl Binasına geldi.Belediye Başkanı Koyuncu halka hitap ederek beldeye hizmet etme mücadelesini sürdüreceğini belirtti.31 Mart 2024 tarihinde yapılacak mahalli idareler seçimlerinde yeniden aday olmak için aday adaylığı müracaatını, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Murat Abalı'ya sundu. Koyuncu, müracaat sonrasında Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan kalabalığa hitap etti. Vatandaşların "Yeniden Başkan" şeklindeki sloganları üzerine Koyuncu, "Bugün buradaki aldığım cesaretle bütün cihana haykırıyorum ki; birlikteliğimizden daha büyük bir güç yoktur ve asla olmayacaktır" karşılığını verdi.

"Beledeye hizmet etme mücadelemi sürdürüyorum"

Koyuncu belde  halkına hizmet etme mücadelesini sürdüreceğini ifade ederek, "Hacılardan aldığım derin bir aşkla, şevkle, azimle, tecrübeyle, ilçeme hizmet etme mücadelemi sürdürüyorum. Şu an siz kıymetli hemşerilerimizle beraber ikinci 5 yıllık hizmet dönemi için aday adaylığı başvurumuzu yapmış olmaktan son derece mutluluk ve gurur duyuyorum" diye konuştu.

Abalı ‘’ MHP ile Hacıların bir özdeşliği var.Hacıların suyu da insanı da sert ama görünende yumuşak bir tarafı var.Baba ve anne şefkatinin olduğu bir harmandan bahsediyoruz.Benim il başkanı olarak başkanımdan tekrardan MHP yi Hacılarda kazandırmak.Biz Başkanımızı bu konuda taktir ediyoruz verdiği sözlerin hepsini yerine getirdi.Hacılarda huzur ve güveni sağladı.Ben buradan ekinizi ve sizi önümüzdeki seçimde şimdiden tebrik ediyorum’’dedi.

İlginizi Çekebilir

Havalar soğuyacak, kış geliyor!

İlginizi Çekebilir

Gözler yeni yılın ilk kabinesinde!

İlginizi Çekebilir

JANDARMADAN HASSAS TAKİP

Haber Yorumları

Yorum Yaz

59749

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#