• Dolar
    32.259
  • Euro
    35.099
  • Ç.Altın
    4.040
  • Altın
    2.469
KIRIKKALE
24°
07:1

Öğleye kalan Süre

Işıkta Bekleme Derdi Tarih Oluyor

Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Harun Ulusoy projelerini tanıtmaya devam ediyor.


SOSYAL MEDYA HESABINDAN DUYURDU

Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Harun Ulusoy’un açıkladığı her proje şehirde büyük beğeni buluyor. Kırıkkale’de trafik sorununu ortadan kaldıracaklarını belirten Ulusoy daha önce EDC cezaları tarih oluyor diyerek EDS’ler ile ilgili düzenleme yapacaklarını duyurmuştu. Ulusoy açıkladığı son projesinde Alparslan Pehlivanlı Bulvarında yapacakları kavşak projeleri ile 4 kilometrelik bir yolun kesintisiz akacağını belirtti. Terminal Kavşağından, Sanayi Kavşağına kadar kesintisiz trafik olacağını açıklayan Ulusoy sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “IŞIK

BEKLEME DERDİ TARİH OLUYOR

Alparslan Türkeş Bulvarı üzerinde bulunan etiler kavşağı ile terminal kavşağı arasında bulunan kavşaklara köprülü kavşak düzenlemesi yapılarak, sanayi kavşağı ile terminal kavşağı arasında bulunan toplam 4 km uzunluğunda karayolunda kesintisiz ve güvenli trafik akışı hedeflenmektedir. Yapacağımız Köprülü kavşaklar 2 şerit gidiş, 2 şerit geliş ve yan yollar olacak şekilde dizayn edilecektir.Kırıkkale için değişim vakti yaklaşıyor.Şimdi Harun Ulusoy zamanı.” İfadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

4 VATANDAŞIMIZ HAKKA YÜRÜDÜ

İlginizi Çekebilir

Medeniyetlerin izleri kazılarla gün yüzüne çıkarılıyor

İlginizi Çekebilir

Serinlemek için Kızılırmak’a girmeyin!

Haber Yorumları

Yorum Yaz

40563

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#