• Dolar
    32.524
  • Euro
    34.798
  • Ç.Altın
    3.976
  • Altın
    2.422
KIRIKKALE
22°

Kırıkkale'nin güvenliği konuşuldu

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas başkanlığında İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Toplantısı gerçekleştirildi.


31 Mart tarihinde yapılacak Mahalli İdareler Seçiminin güvenliği başta olmak üzere ilimizin genel güvenlik ve asayiş konuları ele alındı.

Toplantıda Vali Makas, seçimin huzur ve güven içerisinde gerçekleşmesi için hassasiyet gösterilmesini, önleyici tedbirlerin alınmasını ve kolluk kuvvetlerinin görünürlüğünün artırılmasını talimat verdi. Kırıkkale'de asayişin sağlanmasında emeği geçen tüm kurumlara da teşekkür etti.

Toplantıya Mühimmat ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Ali Durmuş, Vali Yardımcısı Ahmet Sait Kurnaz, İl Emniyet Müdürü Mustafa Emre Başbuğ, İl Jandarma Komutanı J.Kd.Alb. Barış Cücen, ilçe kaymakamları ve ilgili kurum yetkilileri katıldı.

KAYMAKAMLAR TOPLANTISINDA YATIRIMLAR DEĞERLENDİRİLDİ

Vali Makas, ilçe kaymakamlarıyla da görüşme yaparak ilçelerin ihtiyaçları, sorunları, yatırımları ve projeleri değerlendirildi. Vali Makas, ilçelerde yapımı devam eden ve planlanan kamu yatırımları hakkında ilçe kaymakamlarından bilgi aldı.

İlginizi Çekebilir

BUZDA AYAĞINI KIRDI

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’nin kültür varlıkları tanıtıldı

İlginizi Çekebilir

Hacılar’da muhteşem festival

Haber Yorumları

Yorum Yaz

26278

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#