• Dolar
    32.995
  • Euro
    35.820
  • Ç.Altın
    4.201
  • Altın
    2.529
KIRIKKALE
29°
07:10

Öğleye kalan Süre

Kubat, 19 Mayıs'ta Kırıkkale'ye geliyor

Kırıkkale Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı coşkuyla kutlamak için çeşitli etkinlikler düzenliyor. Başkan Ahmet Önal, gençleri ve Kırıkkalelileri kutlamalara davet ediyor.


Kırıkkale Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı coşkuyla kutlamak için bir dizi etkinlik düzenliyor. Bu özel günü kutlamak isteyenleri heyecanla bekliyorlar.

Program, birbirinden ünlü isimlerin katılacağı konserlerle dolu. Ayrıca, başlangıçta bir Halk Koşusu da var. Belediye Başkanı Ahmet Önal, tüm gençleri ve Kırıkkalelileri bu özel etkinliklere katılmaya davet ediyor. Başkan Önal, gençlerle birlikte koşacak ve ardından akşam saatlerinde Mert Kaya ve Kubat gibi ünlü sanatçılar sahne alacak.

19 MAYIS COŞKUSUNU BİRLİKTE YAŞAYALIM

 Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal: “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 'Ben, sporcunun zeki, çevik ve ahlaklısını severim' sözünü ilke edinerek bu yılki 19 Mayıs kutlamalarımızda resmi program sonrası Halk Koşusu gerçekleştireceğiz. Ardından 19 Mayıs coşkusunu bir arada yaşamanın gururunu düzenleyeceğimiz konserler ile devam edeceğiz. Tüm hemşehrilerimi 19 Mayıs kutlamalarına katılmaya davet ediyorum” dedi.

İlginizi Çekebilir

Vatandaşa kiremit attı

İlginizi Çekebilir

Önal, 31 Mart Yerel Seçimleri ile ilgili açıklama yaptı

İlginizi Çekebilir

Sağlık-Sen Aile Hekimleri ile Bir Araya Geldi

Haber Yorumları

Yorum Yaz

42839

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#