• Dolar
    32.340
  • Euro
    34.879
  • Ç.Altın
    3.970
  • Altın
    2.390
KIRIKKALE
17°
06:45

Öğleye kalan Süre

Kırıkkale'deki arazilerde süne tehlikesi

Kırıkkale Tarım ve Orman Müdürlüğü, Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şubesi teknik personelleri, süne mücadelesi kapsamında Keskin ve Çelebi ilçelerinde kontrollerini yaptılar.


Kırıkkale Tarım ve Orman Müdürlüğü, Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şubesi teknik personelleri, Keskin ve Çelebi ilçelerinde hububat ekili arazilerde süne zararlısının kontrolü için saha incelemelerini gerçekleştirdi.

SÜNE KIŞLAKLARDAN ARAZİLERE İNDİ

 Teknik personeller, hububat ekili arazilerde süne zararlısının kışlaklardan arazilere iniş yaptığını gözlemlediler. Bu önemli tespitin ardından, üreticilere süne mücadelesi konusunda gerekli bilgilendirmelerde bulunuldu.

SAHA İNCELEMELERİ, ÇİFTÇİLERE ÖNEMLİ BİR DESTEK SAĞLIYOR

İl ve İlçe Müdürlüğü personelleri, Bitki Sağlığı Uygulama Programı çerçevesinde arazi kontrollerini titizlikle sürdürüyorlar. Süne zararlısının etkilerini en aza indirmek ve ürün kayıplarını önlemek adına yapılan bu saha incelemeleri, çiftçilere önemli bir destek sağlıyor. Kırıkkale Tarım ve Orman Müdürlüğü yetkilileri, süne mücadelesi kapsamındaki çalışmaların devam edeceğini belirterek, çiftçilere gereken teknik desteğin sağlanacağını ifade ettiler.

İlginizi Çekebilir

4 VATANDAŞİMIZ VEFAT ETTİ

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale'de asayiş operasyonları

İlginizi Çekebilir

Aksaçlılar gençlerle buluştu

Haber Yorumları

Yorum Yaz

31987

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#