• Dolar
    34.245
  • Euro
    37.638
  • Ç.Altın
    5.014
  • Altın
    2.920
KIRIKKALE
30°

Kırıkkale’de kedi vahşeti

Kırıkkale Millet Bulvarında bir kedi, boş bir alanda ayakları iple bağlanmış halde ölü olarak bulundu. Bir hayvan sever tarafından yapılan ihbar üzerine olay yerine gelen ekipler, ölü kediyi incelenmek üzere korumaya aldı.


Kırıkkale’nin Yenimahalle Millet Bulvarı üzerinde, Sevin Tahan tarafından ayakları bağlanmış, karnı parçalanmış halde ölü kedi bulundu. İhbar üzerine olay yerine Kırıkkale Belediyesi Hayvan Barınağı ekipleri ile polis ekipleri sevk edildi. Ekipler, olay yerinde yaptıkları incelemenin ardından, ölü kedi cesedi incelenmek üzere koruma altına aldı. İki üç gün önce meydana geldiği düşünülen ve işkence yapılarak öldürüldüğü tahmin edilen ölü kedi için soruşturma başlatıldı. Çevre sakinlerini şaşkına çeviren ölü kedi olayı mahallede derin üzüntü yarattı. Hayvan sever Sevim Tahan, yaşanan vahşete tepki gösterirken faillerinin bulunması için Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulundu.

İlginizi Çekebilir

SADECE BİR TESBİT

İlginizi Çekebilir

Ekmek fiyatına zam geldi

İlginizi Çekebilir

KAPLAN; ROKETSAN’A 1000 PERSONEL ALINACAK

Haber Yorumları

Yorum Yaz

43714

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#