• Dolar
    32.450
  • Euro
    34.829
  • Ç.Altın
    4.091
  • Altın
    2.439
KIRIKKALE
25°
02:55

Akşam'a Kalan Süre

Kırıkkale’de uyuşturucu operasyonu

Kırıkkale’de polis ekiplerince sokak satıcılarına yönelik yapılan uyuşturucu operasyonunda metanfetamin, bong ve uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirildi.


İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube ekipleri, Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde sokak satıcılarının tespiti ve yakalanmasına yönelik çalışma başlattı. Bu kapsamda yapılan operasyonda, 28,25 gram metamfetamin, 1 adet bong ve 2 adet uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirildi. Operasyonda gözaltına alınan 1 kişi hakkında adli işlem başlatıldı. Emniyet Müdürlüğünden yapılan Açıklamada, “Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince Cumhuriyet Başsavcılığımız koordinesinde sokak satıcılarının tespiti ve yakalanmasına yönelik yapılan operasyonda; 28,25 gram metamfetamin, 1 adet bong ve 2 adet uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirilmiş olup 1 şüpheli şahıs hakkında adli işlem başlatılmıştır.Çalışmalarımız azim ve kararlılıkla devam edecektir” denildi.

 

İlginizi Çekebilir

Park halindeki otomobile arkadan çarptı: 3 yaralı

İlginizi Çekebilir

Balışeyh’te seçime itiraz edildi, sonuç değişmedi!

İlginizi Çekebilir

Başkan Türkyılmaz’dan diyaliz hastasına sürpriz doğum günü

Haber Yorumları

Yorum Yaz

72533

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#