• Dolar
    32.286
  • Euro
    35.046
  • Ç.Altın
    4.040
  • Altın
    2.474
KIRIKKALE
25°
00:29

Öğleye kalan Süre

KIRIKKALE NİN LEZZET ELÇİSİ AS DOLUCA ALİ USTA BÖREKLERİ

Sizler için Sizler için günlük olarak hazırlanan taptaze lezzetlerimizi keşfedin.


Günlük olarak hazırlanan taptaze lezzetlerimizi keşfedin. Yöredeki kadınların hamurunu elleriyle açtığı böreğimizin ilk imalathanesi, bozulmamış bir tarihi dokuya sahip olan ve 30 yılı aşkın bir süredir Türk geleneklerini yaşatan As Doluca Unlu mamulleri  Ali Usta farkıyla Kırıkkale de yer alıyor.

Yeni doğan mahallesi 605 sokak ta faaliyet gösteren As Doluca Unlu mamulleri  Ali Usta Lezzetinin arkasında koca bir tarih var. Ali Usta olarak bütün Kırıkkale ‘ye ulaşmamızı sağlayan üretim merkezimiz mevcut. Bu üretim merkezimizde gelenek, lezzetle yoğruluyor. Anadolu’nun en nitelikli buğdaylarından hazırlanan, kendi mahsulümüz unlardan Katmer,Su Böreği İçli Çörekler,Erişte,sigara böreği,baklava çeşitleri imal edilen eşsiz lezzetler karışıyor. Böreğimizi dondurmadan, her gün, en taze hâliyle şubelere ve düğün salonlarına gönderiyoruz. Şubelerde böreklerimiz yavaş bir şekilde pişiriliyor. İki tarafı da 30-35 dakika pişirilen böreğimizde lezzet eşit bir şekilde dağılıyor ve börek tam kıvamında servis ediliyor.

Yemeğiniz ziyafet olsun

.

Kırıkkale deki işletmemiz dört bir yanındaki şubelere her gün bu lezzeti taşıyor ve en taze haliyle on binlerce kişiye servis ediyoruz. Üretim merkezlerimiz ve şubelerimizde, misafirleri için en iyi sofrayı kurma telaşında olan ev sahibi titizliğinde çalışıyor, iş ahlakımızı bu şekilde tanımlıyoruz. Üretimin her aşamasında dürüstlük ilkesini temel alıyor, “mahallenin esnafı” ruhunu ve “halkın markası” anlayışını koruyoruz. Yüksek kalite standartlarında üretilen ürünümüzü, şık bir sunumla ve en uygun fiyat politikasıyla siz misafirlerimize sunuyoruz.

İlginizi Çekebilir

Ulusoy’dan Kırıkkale’ye Sosyal Tesis projesi

İlginizi Çekebilir

ABDAL KÜLTÜRÜNÜ YAŞATALIM VE TANITALIM

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale dahil 68 ilde operasyon! 878 şüpheli yakalandı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

25572

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#