• Dolar
    32.450
  • Euro
    34.829
  • Ç.Altın
    4.091
  • Altın
    2.439
KIRIKKALE
25°
01:36

Akşam'a Kalan Süre

Kırıkkale’de şüpheli araçta yapılan aramada uyuşturucu ele geçirildi

Kırıkkale’de durdurulan araçta yapılan aramada 986.18 gram uyuşturucu madde ele geçirilirken, gözaltına alınan 2 kişiden 1’i tutuklandı.


İl Emniyet Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele ve KOM Şube ekipleri, Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yapılan çalışmalar kapsamında, durumundan şüphelendikleri araçta yapılan aramada, 986.18 gram Skunkuyuşturucu madde ele geçirildi. araçta bulunan Y.B. ve C.B. gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden Y.B. hakimlikçe tutuklanarak ceza evine gönderildi, Y.B. ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “Cumhuriyet Başsavcılığımız koordinesinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve KOM Şube Müdürlüğü ekiplerimizin yürütmüş olduğu ortak çalışma kapsamında; Y.B ve C.B isimli şahısların içerisinde bulunduğu araçta yapılan arama neticesinde, 986.18 gram Skunk maddesi ele geçirilmiştir.Şüpheli şahıslar hakkında gerekli yasal işlemler başlatılmış, C.B. isimli şüpheli şahıs çıkarıldığı adli mercilerce adli kontrol şartıyla serbest kalmış, Y.B. isimli şahıs ise tutuklanmıştır. Çalışmalarımız azim ve kararlılıkla devam edecektir” denildi.

İlginizi Çekebilir

Ölen kocasının kavga ettiğini öğrendi, mezar açıldı: Gerçek otopside ortaya çıktı

İlginizi Çekebilir

Osman Erdoğan’dan davullu zurnalı başvuru

İlginizi Çekebilir

2024 YENİ TRAFİK CEZALARI BELLİ OLDU!

Haber Yorumları

Yorum Yaz

51680

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#