• Dolar
    32.450
  • Euro
    34.829
  • Ç.Altın
    4.091
  • Altın
    2.439
KIRIKKALE
25°

Kırıkkale'de MHP teşkilatı iftarda buluştu

MHP Kırıkkale Teşkilatı, coşkulu ve birlik dolu bir iftar programında bir araya geldi. MHP İl Başkanı Murat Abalı'nın liderliğinde gerçekleşen iftar yemeğine MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Harun Ulusoy da katıldı.


MHP Kırıkkale Teşkilatı, coşkulu ve birlik dolu bir iftar programında buluştu. MHP İl Başkanı Murat Abalı liderliğinde gerçekleşen bu önemli etkinlikte, MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Harun Ulusoy da katılımcılar arasındaydı.

ABALI ÖNDERLİĞİNDE, MHP TEŞKİLATI İFTAR YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELDİ

Ulusoy'un konuşmasında, MHP Kırıkkale İl Başkanı Murat Abalı önderliğinde teşkilatın ve ülküdaşların bir araya gelerek gündem meselelerini istişare ettiğini ve içten sohbetler gerçekleştirdiğini vurguladı. Bu özel gecenin zaferin temellerinin atıldığı bir zaman dilimi olduğunu belirten Ulusoy, birlik ve beraberliklerin daim olması için dua etti.

DEMİRTAŞ'A SELAM ÇAKANLARIN DEĞİL, KIRIKKALE HALKININ SEÇİMİDİR

Ulusoy açıklamasının devamında ise:"31 Mart'taki yalnız bir Belediye başkanlıgı değil Vatandaşla arasına duvar ören değil, kibirlilerin godomanların sizleri hor görenlerin değil, Kavala'ya Selahattin Demirtaş'a selam çakanların değil, Kırıkkale halkının seçimidir!"

İFTAR YEMEĞİ TAÇ MAHAL'DE GERÇEKLEŞTİ

Taç Mahal'de gerçekleşen iftar programına, MHP'nin eski il başkanları, ilçe başkanları, eski ülkü ocakları başkanı ve ülkücü camianın önde gelen isimleri de katıldı. Salonun tıklım tıklım dolmasıyla üst katta da yer açıldı. Misafirlerle birebir ilgilenen MHP yöneticileri, birlik ve beraberlik mesajlarını canlı bir şekilde iletti.​​​​​​​

"20 YIL ARADAN SONRA MHP BAYRAĞINI BELEDİYE BURÇLARINA DİKECEĞİZ"

Murat Abalı ise iftar yemeğinde yaptığı açıklamada, 20 yıl aradan sonra MHP bayrağını belediye burçlarına dikeceklerini belirtti.

Bu muhteşem iftar buluşması, MHP'nin sağlam teşkilat yapısı ve birlik ruhunun ne kadar güçlü olduğunu bir kez daha gösterdi. MHP Kırıkkale, gönüldaşlarıyla bir araya gelerek geleceğe daha güçlü adımlarla ilerleme kararlılığını sergiledi.

İlginizi Çekebilir

KUL HAKKINA GÖZ YUMAN NAĞMERETTİR

İlginizi Çekebilir

MİT'ten Suriye'ye operasyon!

İlginizi Çekebilir

İş İnsanı Orhan Kılıç, 71 öğrenciye kalem ve kitap gönderdi

Haber Yorumları

Yorum Yaz

27859

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#