• Dolar
    32.665
  • Euro
    35.564
  • Ç.Altın
    4.089
  • Altın
    2.506
KIRIKKALE
33°
02:25

Öğleye kalan Süre

Bozkır Dağcıları, Doğu Türkistan için yürüdü

Kırıkkale Bozkır Dağcılık Kulübü, Doğu Türkistan için Balışeyh Kırlangıç köyünden Azgın yaylasına 100 kişilik bir ekip ile yürüyüş gerçekleştirdi.


Kırıkkale Bozkır Dağcılık Kulübü, yaptığı açıklamada, "Selamlar değerli doğaseverler..." diyerek, Doğu Türkistan için gerçekleştirdikleri etkinlik hakkında bilgi verdi.

Balışeyh Kırlangıç köyünden Azgın yaylasına 100 kişilik bir ekip ile yürüdüklerini belirten kulüp, etkinliğin organize edilmesinde destek olan ve yürüyüşte rehberlik yapan isimleri teşekkürle anarak önemli katkılarından dolayı şükranlarını iletti.

Hakan Coşğun'a rehberlik, Yörük Türkmen Derneği Başkanı Çetin Özyön ve Mehmet Tanrıverdi'ye bayrak temini için, Doğu Türkistan asıllı Kırıkkale Üniversitesi öğretim üyesi Mahire Özçalık'a katkılarından dolayı, Mehmet ve Merve Çidem'e fotoğraf ve drone çekimleri için, Balışeyh Belediye Başkanı Hilmi Şen'e yemek ikramları için teşekkürlerini ileten kulüp, etkinliğe katılan herkese de minnettar olduklarını ifade etti.

Son olarak, "Yeni rotalarda buluşmak üzere... Hoşçakalın Bozdak'la kalın" diyerek takipçilerine veda eden Bozkır Dağcılık Kulübü, doğa ve etkinlik severlerle bir sonraki etkinlikte buluşma umudunu dile getirdi.

 

İlginizi Çekebilir

Belediye kışa hazır

İlginizi Çekebilir

DEVLET KONUNUN ÜZERİNDE

İlginizi Çekebilir

AKADEMİSYENLERİ TAŞIYAN ARAÇ DEVRİLDİ 6 ÖLÜ 5 YARALI

Haber Yorumları

Yorum Yaz

79080

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#