• Dolar
    32.580
  • Euro
    35.311
  • Ç.Altın
    4.054
  • Altın
    2.472
KIRIKKALE
29°
02:39

Akşam'a Kalan Süre

Kırıkkale'de kuaförler ve berberler artık o gün kapalı olacak!

Ticaret Bakanlığı, berber, kuaför ve güzellik salonlarının ülke genelinde haftanın bir günü kapalı olma zorunluluğunun başladığını duyurdu.


Ticaret Bakanlığı, bugün yayımladığı bildiride, berber, kuaför ve güzellik salonlarının ülke genelinde haftanın bir günü kapalı olma zorunluluğunun başladığını duyurdu. Bakanlık, sektör temsilcilerinin önerileri doğrultusunda alınan bu kararın, 18 Ağustos 2022 tarihinde kabul edildiğini hatırlattı.

KAPALI OLUNACAK GÜNÜN VALİLİKLER TARAFINDAN BELİRLENECEK

Yapılan yazılı açıklamada, her ilin sektörel yapısı ile tüketici tercihleri göz önüne alınarak, kapalı olunacak günün valilikler tarafından belirleneceği vurgulandı. Buna göre, berber, kuaför ve güzellik salonlarının haftanın bir günü kapalı olma uygulaması, 1 Temmuz itibarıyla başladı. Ticaret Bakanlığı, bu işletmelerin belirlenen günlerde kapalı olmadığının tespiti halinde idari yaptırım uygulanacağını bildirdi.

İlginizi Çekebilir

ROKETSAN YÖNETİMİ KIRIKKALEYE GELİYOR

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale'de MHP teşkilatı iftarda buluştu

İlginizi Çekebilir

Türkiye Bisiklet Şampiyonası’nın son gününde bu kez vatandaşlar pedal çevirdi

Haber Yorumları

Yorum Yaz

70915

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#