• Dolar
    32.342
  • Euro
    34.942
  • Ç.Altın
    3.983
  • Altın
    2.394
KIRIKKALE
26°
05:1

İmsak'a Kalan Süre

ŞİMŞEKLERDE KADER GÜNÜ

Çoğunluk sağlanamadığı için 2. Tura kalan Kırıkkalespor kongresi bugün yapılacak. Kırıkkale’de belirsizlik sürerken, kulüp başkanının kim olacağı merak ediliyor


İKİNCİ TUR BUGÜN

Sezon içerisinde yaşanan krizlerden sonra Kulüp Başkanı Veli Uça, sezon sonu yapılacak olan olağan kongrede aday olmayacağını açıklamıştı. Geçen hafta yapılan olağan kongrede çoğunluk sağlanamadığı için kongre bugün yapılacak olan ikinci tura ertelenmişti. Süreç içerisinde Kırıkkalesporun efsane başkanlarından Metin Karakuş, efsane futbolculardan Uğur Kütük ve Gazeteci Ragıp Cihat Mencet aday olduklarını açıklamıştı. Kırıkkale Belediyesi Başkanı Mehmet Saygılı’nın tavrını bekleyen adaylar, Saygılı’nın tavır almaması üzerine karamsar kaldılar. Saygılı’nın destek açıklamaması nedeniyle şehirde belirsizlik hakim olurken, Kırıkkalespor tesisi olarak kullanılan ve Kırıkkale Belediyesine ait eski MKE Lokalinin de boşaltılacağı ifade ediliyor. Kırıkkale Belediyesi, Kırıkkalespor’u tesislerden çıkartırsa, kulübü daha zor günler bekliyor.

SPOR, UYUŞTURUCUYLA MÜCADELEDİR

Kırıkkalesporun şampiyon ve efsane başkanlarından Metin Karakuş, gazetemize yaptığı açıklamada Kırıkkale Belediyesinin vereceği desteğin önemine değinerek “Meselemiz isimler değil. Kırıkkalespor, kısır bir döngü içerisinde dönüyor. Ben Kırıkkale Belediyesi beni desteklesin başkan ben olayım demiyorum, Kırıkkale Belediyesi Kulübü desteklesin ve güvendiği birini aday yapsın hepimiz destekleyelim diyorum. Spor bir şehrin can damarıdır, sağlığıdır, uyuşturucuyla mücadelesidir, çocukların futbolculuk hayalidir, emeklinin hafta sonu sosyal aktivitesidir. Sporun başında bilenler olmalı, belediye sürecin her anında bulunmalı. Destek derken yalnızca ekonomik yönden bahsetmiyorum, maddi manevi her alanda destekten söz ediyorum. ” ifadelerini kullandı.

KIRIKKALESPOR BAŞKANSIZ KALMAZ

Karakuş açıklamalarının devamında “Kırıkkalespor başkansız kalmaz. Kırıkkalespor’u başkansız bırakmayız. Daha önce de aynı şeyler oldu Kırıkkalespor hiçbir yerden destek almazken, başkan dahi bulamazken çıktım MKE Kırıkkalespor’un başkanı oldum. Az paralarla güçlü kadrolar kurduk, 3. Ligin kıyısından döndük, 3. Lige çıksa kulübün borçları nedeniyle sıkıntılı günler yaşayacaktık. Türk Metal ile birleşmeye gittik, tecrübe ve güç birleşti, sezonu şampiyon tamamladık. İddia ediyorum o gün şampiyon olduğumuz lig bugün ki 3. Ligden çok daha zor ve meşakkatliydi. Bunu biz başardık. Başarı gelince, şehrin birinci gündem maddesi Kırıkkalespor olunca, 3 yıl önce kimsenin yüzüne bakmadığı, başkan adayının çıkmadığı Kırıkkalespor herkesin gözdesi oldu. Kimileri reklam aracı yapmaya çalıştı, kimileri ego tatminine uğraştı. Yanlış bir süreçti, bizimde yanlışlarımız oldu. Geldi geçti kimseye kızmıyorum, keşke yaşanmasaydı o birliktelik devam etseydi de bugün farklı şeyler konuşsaydık diyorum.” Dedi.

GEREKİRSE ELİMİ TAŞIN ALTINA YİNE KORUM

Karakuş açıklamalarına devam ederek “Geldiğimiz noktada Kırıkkalespor yine herkesin kaçtığı bir kulüp haline geldi. Belediye destek vermem diyor. Rakipler transferlerini yapıyor, biz halen başkan bulamıyoruz. Ben daha önce taşın altına elimi koydum, Kırıkkalespor’u Kırıkkale’nin en önemli markası haline getirdim, hep birlikte getirdik. Gerekirse yine yaparım, parada bulunur, transferde yapılır. Kırıkkale’nin istişareye birliğe beraberliğe ihtiyacı var. Biz bunu daha önce başardık, Kırıkkale’de yaşayan Kırşehirli sporseverin ben Kırşehir’e gol attığımızda nasıl sevindiğine tanık oldum. Kırıkkalelilik ruhunu sağlayacak olan şehri bütünleştirecek olan Kırıkkalespordur. O birliktelik geldikten sonra bugün destek olmam diyenler, reklam amacıyla da olsa Kırıkkalespor’a destek olmak için birbirleriyle yarışırlar. Lafın özü, yaptık gerekirse yine yaparız. Kimse olmasa da biz oluruz, biz aldıktan sonrada herkesi toplarız. Kimse endişe duymasın Kırıkkalespor başkansızda kalmaz, transfersiz de kalmaz, hocasız da kalmaz.” İfadelerini kullanarak sözlerini tamamladı.

İlginizi Çekebilir

Yolcunun üzerindeki uyuşturucuyu narkotik köpeği buldu

İlginizi Çekebilir

DEVA Partisinde şok istifa

İlginizi Çekebilir

Güvenilir İnstagram Takipçi Satın Alma

Haber Yorumları

Yorum Yaz

48598

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#