• Dolar
    32.898
  • Euro
    35.340
  • Ç.Altın
    4.071
  • Altın
    2.460
KIRIKKALE
36°
01:32

İkindi'ye Kalan Süre

Kırıkkale'de feci kaza: 2 genç ölümden döndü

Kırıkkale'de bugün Alparslan Türkeş Bulvarı üzerinde meydana gelen bir trafik kazasında, kontrolden çıkan bir motosiklet savrularak seyir halindeki bir kamyonun altına girdi. Kazada, 25 yaşındaki iki genç ağır yaralandı.


Kırıkkale'de motosiklet seyir halindeki kamyonun altına girdi, 2 genç ölümden döndü

Kaza, Alparslan Türkeş Bulvarı'nda gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, A.A. yönetimindeki 16 ATL 614 plakalı motosiklet, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak, seyir halindeki M.E. tarafından kullanılan 37 ABJ 368 plakalı kamyonun altına girdi. Olay yerine 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbarla sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

Kazada, motosiklet sürücüsü A.A. (25) ve yolcu olarak bulunan M.Ö. (25) ağır yaralandı. Sağlık ve itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yaralılar kamyonun altından çıkarılarak hastaneye kaldırıldı. Ancak yaralıların sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu belirtildi.

Kazanın meydana geldiği bulvarda trafik kontrollü olarak sağlandı. Hurdaya dönen motosiklet, itfaiye ekiplerince kamyonun altından çıkarılarak çekiciyle otoparka götürüldü. Polis ekipleri, kazayla ilgili detaylı inceleme başlattı.

İlginizi Çekebilir

Binali Yıldırım Kırıkkale’ye geliyor

İlginizi Çekebilir

405 litre kaçak alkol ele geçirildi

İlginizi Çekebilir

Yahşihan'da Çarşı Gross'un açılışı yapıldı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

41552

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#