• Dolar
    34.103
  • Euro
    38.146
  • Ç.Altın
    4.779
  • Altın
    2.874
KIRIKKALE
24°
06:23

Öğleye kalan Süre

Kırıkkale’de bahçeye ekilmiş kenevir yakalandı

Kırıkkale Jandarma komutanlığına bağlı Delice ve Keskin ilçe Jandarma ile Emniyet Müdürlüğü KOM ekipleri ortak operasyon düzenledi. Operasyon kapsamında Delice’ye bağlı Tatlıcak köyünde kenevir bitkisi ve esrar yakalandı.


Kırıkkale’ye bağlı Delice ve Keskin ilçe jandarma komutanlığı ile Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü ekiplerinin ortak düzenledikleri operasyonda kubar esrar ile kenevir ele geçirildi. Operasyonlar kapsamında Delice ilçesi Tatlıcak köyünde Ö.G isimli şahsın bahçesinde arama yapan ekipler, 17 kök kenevir, 102 gr kubar esrar yakalarken, Keskin Ceritmüminli köyünde ise yol kontrol faaliyeti sırasında üstü aranan A.U.B isimli şahısta ise 6 gr. Kannabinouid ele geçirildi. Yakalanan şahıslar hakkında yapılan işlemlerin ardından göz altına alınan Ö.G ve A.U.B isimli şahıslar, haklarında düzenlenen adli işlemlerin adli makamlara teslim edildi.

İlginizi Çekebilir

Son Dakika..! Adalet Bakanı değişti

İlginizi Çekebilir

Irmağa Giren Genç Kayboldu

İlginizi Çekebilir

Suluhan 200 Çocuk’u Sevindirdi

Haber Yorumları

Yorum Yaz

75683

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#