• Dolar
    32.825
  • Euro
    35.244
  • Ç.Altın
    4.097
  • Altın
    2.449
KIRIKKALE
37°
00:28

Yatsı'ya Kalan Süre

Kırıkkale Valisi Makas, hayvan pazarlarını gezdi

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, Kurban Bayramı öncesinde şehirde bulunan canlı hayvan pazarını ziyaret etti.


Kırıkkale Valisi Makas, hayvan satıcılarına ve vatandaşlara hayırlı alışverişler dileyerek, bayramlarını kutladı.

Vali Mehmet Makas, Kurban Bayramı hazırlıkları kapsamında canlı hayvan pazarında incelemelerde bulundu. Pazar alanında alınan sağlık ve güvenlik tedbirleri ile ilgili yetkililerden bilgi aldıktan sonra, pazarın düzeni ve işleyişi hakkında memnuniyetini dile getirdi. Vatandaşların ve hayvan yetiştiricilerinin sorunlarını dinleyen Vali Makas, onların taleplerini de dikkate alacaklarını belirtti.

Vali Makas, ziyaret sırasında yaptığı açıklamada: "Kurban Bayramı öncesinde vatandaşlarımızın ve hayvan satıcılarımızın güvenli ve huzurlu bir ortamda alışveriş yapabilmeleri için gerekli tüm tedbirleri aldık. Pazar yerlerinde hijyen kurallarına ve sosyal mesafe önlemlerine büyük önem veriyoruz. Tüm vatandaşlarımızın ve yetiştiricilerimizin bayramlarını şimdiden kutluyor, sağlıklı ve bereketli bir bayram geçirmelerini diliyorum" dedi.

Pazar esnafıyla da sohbet eden Vali Makas, onların bayram öncesi hazırlıkları hakkında bilgi aldı ve hayırlı kazançlar temennisinde bulundu. Vali Makas, ziyareti sırasında pazardaki çocuklara da çeşitli hediyeler dağıtarak onların bayram sevincine ortak oldu.

Kırıkkale halkının büyük ilgisiyle karşılanan Vali Makas'ın ziyareti, pazardaki satıcılar ve vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı. Bu tür ziyaretlerin, vatandaşların sorunlarını yerinde dinleyip çözüm üretme açısından önemli olduğunu belirten Vali Makas, bayram öncesi bu tür denetim ve ziyaretlerin devam edeceğini vurguladı.

İlginizi Çekebilir

Otomobilin çarptığı çocuk yaralandı

İlginizi Çekebilir

5 VATANDAŞIMIZ VEFAT ETTİ

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de 22 düğün magandasına adli işlem

Haber Yorumları

Yorum Yaz

96487

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#