• Dolar
    32.205
  • Euro
    35.116
  • Ç.Altın
    4.082
  • Altın
    2.504
KIRIKKALE
25°
00:58

Öğleye kalan Süre

Kırıkkale Türk Telekom Müdürü aday adaylığını açıklayacak

Kırıkkale Türk Telekom Müdürü Yasin Güngör, 18 Kasım 2023 tarihinde Cumhuriyet Meydanı'nda saat 13:00'de yapacağı açıklama ile Ak Parti'den Kırıkkale Belediye Başkan Aday Adaylığını duyuracak.


Kırıkkale Türk Telekom Müdürü Yasin Güngör, Cumhuriyet Meydanı'nda Ak Parti'den Kırıkkale Belediye Başkan Aday adaylığını açıklayacak.

Yerel seçimler yaklaşırken, Kırıkkale'de aday adayları belli olmaya başladı. Bu adaylardan biri de Kırıkkale Türk Telekom Müdürü Yasin Güngör oldu. Kırıkkale'nin yakından tanıdığı Yasin Güngör, yarın saat 13:00'te Cumhuriyet Meydanı'nda kendisini destekleyen vatandaşlarla buluşacak.
Güngör, tüm Kırıkkaleli vatandaşları adaylık açıklamasını yapmak üzere Cumhuriyet meydanına bekliyor.

Yasin Güngör yaptığı açıklamada: " Türk Telekom'da kazandığımız altyapı çalışmalarındaki deneyimlerimizi şehrimize aktarmak için ' Yeni Kırıkkale' vizyonu ile çıktığımız yolda aday adaylığı başvurumuza davetlisiniz" ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

Ulusoy 1000 kişilik yeni istihdam alanı sağlayacağız

İlginizi Çekebilir

AK Parti Heyeti Kırıkkale İl Sağlık Müdürlüğü'nü ziyaret etti

İlginizi Çekebilir

Telefoncu istifa etti!

Haber Yorumları

Yorum Yaz

94886

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#