• Dolar
    32.493
  • Euro
    34.694
  • Ç.Altın
    3.976
  • Altın
    2.406
KIRIKKALE
22°
00:5

Akşam'a Kalan Süre

Kırıkkale Belediyesi çalışanlarına zam

Kırıkkale Belediyesi Yeşil Vadi Su Birliğinde çalışanları yakından ilgilendiren ek protokol imzalandı.


Hizmet-iş Sendikası ile Kırıkkale Belediye Başkanlığı arasında imzalanan ek protokolle sözleşme öncesinde su birliğindeki çalışanların yevmiyesi 910 TL’ye çıkartıldı.

EK PROTOKOL İMZALANDI

Yeşil Vadi Su Birliğinde çalışanların maaşlarında iyileştirme yapıldı. Hizmet-iş Sendikası ile Kırıkkale Belediye Başkanlığı arasında imzalanan ek protokolle sözleşme öncesinde su birliğindeki çalışanların yevmiyesi 910 TL’ye çıkartıldı. Ek protokole Birlik Başkanı ve Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, işçileri temsilen Hizmet-İş Sendikası Kırıkkale Şube Başkanı Fatih Doğan imza attı. Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ek protokolün hayırlı olması temennisinde bulundu.

EMEĞİN KIYMETİNİ BİLEN BAŞKAN

Hizmet-İş Sendikası Kırıkkale Şube Başkanı Fatih Doğan “Kırıkkale Belediyesi Yeşil Vadi Su Birliği arasında yapmış olduğumuz Ek Protokolle çalışan kadrolu üyelerimizin yevmiyesi sözleşme öncesi 910,00.-TL ye çıkartılmıştır. Milletimize Belediyemizin güzel hizmetlerini götüren Belediye emekçileridir. Şehrimizin her yerinde işçilerimizin imzası ve alın teri vardır. Bu emeğin kıymetini bilen ve çalışanlarını düşünerek Ek Protokol imzalanmasında büyük emekleri geçen Belediye Başkanımız Mehmet Saygılı 'ya üyelerimiz adına teşekkür ederiz” ifadelerine yer verdi.

İlginizi Çekebilir

Koyuncu’ya Hacılar halkından tam destek

İlginizi Çekebilir

Belediye Başkanı Önal; bayramlar toplumu bütünleştirir

İlginizi Çekebilir

3 YIL ARADAN SONRA RAMAZAN SOKAĞI

Haber Yorumları

Yorum Yaz

53505

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#