• Dolar
    32.340
  • Euro
    34.879
  • Ç.Altın
    3.970
  • Altın
    2.390
KIRIKKALE
17°
08:12

Öğleye kalan Süre

Kaletepe’de Emani Perk rüzgarı

Kırıkkale'nin Kaletepe Mahallesi Muhtar Adayı Emani Perk, seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Kaletepe’de çalınmadık kapı bırakmayan Perk, yaptığı çalışmalar ile gönüllere girmeyi başarıyor.


ÇALIŞMALARINA HIZLI BAŞLADI

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçimine sayılı bir süre kala, adaylar saha çalışmalarını hızlandırdı. Bu adaylardan bir tanesi de Kırıkkale'nin Kaletepe Mahallesi Muhtar Adayı Emani Perk oldu. Mahalle sakinleri tarafından sevilen muhtar adayı Perk yılların tercümesi ve heyecanla birlikte güzel çalışmalara imza atmaya devam ediyor. Kaletepe Mahallesi'ni karış karış gezen, çalınmadık kapı, eli sıkılmadık esnaf bırakmayan Emani Perk, Kaletepe Mahallesi sakinlerinin gönlüne girmeyi başardı.

HALKIMIZIN DAİMA YANINDAYIM

Yürütülen seçim çalışmaları hakkında konuşan Emani Perk, "Kaletepe Mahallesi'nde ikamet eden vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Onların dertlerini dinleyip, sorunlarına çözüm arıyoruz. Muhtar, halk ile yönetim arasındaki en önemli köprülerden biridir. Biz vatandaşlarımızın sesini gerekli yerlere iletmek için varız. İnşallah 31 Mart 2024 tarihinde Kaletepe Mahallemize muhtar olarak seçildiğimiz zaman da, vatandaşımızın tüm istek ve taleplerini gerekli yerlere ileterek, çözüme kavuşturacağız." dedi.

İlginizi Çekebilir

Yahşihan’da başkan hamur açtı, vekil yumurta kırdı

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale Halı Temizleme Sanayici ve İş Adamları Derneği Kuruldu.

İlginizi Çekebilir

Bakan Fidan Kırıkkale'de konuştu: Dünyayı Gazze'deki katliama karşı durmaya çağırıyoruz.

Haber Yorumları

Yorum Yaz

10181

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#