• Dolar
    32.263
  • Euro
    35.122
  • Ç.Altın
    4.040
  • Altın
    2.464
KIRIKKALE
24°
06:17

Öğleye kalan Süre

Harun Ulusoy'dan Kırıkkale üst yapı projesi

MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Harun Ulusoy, 31 Mart'ta yapılacak olan seçim çalışmalarına devam ederken yeni projelerinin de tanıtımından söz etti.


Kırıkkale'de yaşayan vatandaşların refahını artırmayı hedefleyen Ulusoy, altyapı ve üst yapı yatırım projelerinin tanıtımını gerçekleştirerek, şehrin teknik altyapısındaki eksiklikleri ve sıkıntıları gidermeyi taahhüt ediyor. Özellikle içme suyu ve kanalizasyon gibi temel altyapı hizmetlerinde yaşanan sorunlara odaklanan Ulusoy, projeleriyle bu sorunların çözümüne katkı sağlamayı amaçlıyor.

SUYUN ARITMA TESİSİNDEN ÇIKIP EVLERİMİZE KESİNTİSİZ ULAŞMASINI HEDEFLİYORUZ

Ulusoy'un açıklamalarına göre, öncelikli olarak su kesintilerinin önüne geçilmesi hedefleniyor. Bu kapsamda suyun arıtma tesislerinden çıkıp evlere kesintisiz bir şekilde ulaşması için ishale hatlarında ve depolarda gerekli revizyon ve kapasite artırımı çalışmaları yapılacak. Bu sayede, Kırıkkale'de yaşayan vatandaşlar daha sağlıklı ve kesintisiz su hizmeti alabilecekler.

 Altyapı ve üst Yapı yatırım projelerinin tanıtımını gerçekleştiren Ulusoy proje hakkında, "Kırıkkale'de su kesintilerinin önüne geçilmesini hedefliyoruz. Suyun arıtma tesisinden çıkıp evlerimize kesintisiz ulaşması için ishale hatlarında ve depolarda gerekli revizyon ve kapasite artırımı çalışması yapılacaktır." İfadelerini kullandı.

KIRIKKALE MODERN GÖRÜNÜME KAVUŞACAK

Kırıkkale'deki su problemini tamamen çözmek istediğini vurgulayan Ulusoy, "mahallelerimizde ana caddelerden başlanarak su, kanal, sellik hatları yenilenerek kaldırım, modern aydınlatma, peyzaj çalışmaları yapılarak şehrimizin modern bir görünüme kavuşmasını sağlayacağız." İfadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de KDV denetimi: Ürünler tek tek kontrol edildi

İlginizi Çekebilir

Erdoğan, mazbatasını aldı

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de uzmanlardan uyarı!

Haber Yorumları

Yorum Yaz

59026

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#