• Dolar
    32.450
  • Euro
    34.829
  • Ç.Altın
    4.091
  • Altın
    2.439
KIRIKKALE
26°
01:32

Öğleye kalan Süre

Hacılar CHP Bünyamin Durmaz’a emanet

Kırıkkale’nin tanınan simalarından Bünyamin Durmaz, CHP’den Hacılar Belediye Başkan Adayı oldu.


“NİYET HAYIR, AKIBET HAYIR OLSUN”
31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlere sayılı günler kala CHP Hacılar adayı Bünyamin Durmaz oldu.Adaylığı açıklanan Durmaz, “Niyet hayır, akıbet hayır olsun” dedi.

“BİZİM DAVAMIZ ŞAHSİ DEĞİLDİR”
Bünyamin Durmaz adaylığı müracaatı sonrası yaptığı açıklamada, “İnşallah diyerek, Cumhuriyet Halk Partisi Kırıkkale İl Başkanlığı’na, Hacılar Belediye Başkan Adayı olarak açıklandım. Bizim ihtiyacımız olan makamlar, mevkiler değildir. İhtiyacımız olan emanetin hakkını vermektir. Bu görev bize tebliğ edildi  belediyecilik konusundaki 25 yıllık bilgi, birikim ve tecrübemi halkıma ve beldeme hizmet için kullanacağım. Şahsıma verilen her görevi büyük bir özveri ve gururla yerine getirmiş biri olarak, Hacılar Belediye Başkanlığı görevini de yapacağıma ve başaracağıma inanıyorum. Sizlerin de inanmazını istiyorum. Sizin bana olan güveninizi sarsmayacağıma emin olabilirsiniz. Emanetinize sahip çıkacağıma söz veriyorum. Kısaca bizim davamız şahsi değildir, Hacıların, masumun ve mazlumun davasıdır.” dedi.

İlginizi Çekebilir

Harun Ulusoy, MHP’den aday adaylığını açıkladı

İlginizi Çekebilir

Günlerden 3 Temmuz

İlginizi Çekebilir

Valilik Önündeki parkta uygunsuz görüntüler

Haber Yorumları

Yorum Yaz

78638

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#