• Dolar
    32.450
  • Euro
    34.829
  • Ç.Altın
    4.091
  • Altın
    2.439
KIRIKKALE
25°
02:29

Öğleye kalan Süre

DUAYEN ÜLKÜCÜ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Ülkücü camianın sembol isimlerinden Celal Çağlayan vefat etti. Çağlayan’ın cenazesi aile mezarlığına defnedildi.


ÜLKÜCÜLER YALNIZ BIRAKMADI

Kırıkkale’de ülkücülüğün sembol isimlerinden olan ve Parmak Celal namıyla tanınan Celal Çağlayan 70 yaşında vefat etti. 1980’li yılların önemli isimlerinden ve MHP’nin eski Merkez İlçe Başkanlarından olan Çağlayan’ın vefat haberi büyük üzüntüye neden oldu. Geçirdiği kalp krizi nedeniyle vefat eden Ülkücü Camianın ağabeyi Celal Çağlayan, Yuva Merkez Camiinde kılınan cenaze namazının ardından, aile mezarlığına defnedildi. Çağlayan’ı son yolculuğuna sevenleri uğurlarken, Ülkücü Siyasetçiler Çağlayan’ın ailesini yalnız bırakmadı. Cenaze töreninde Kırıkkale Eski Belediye Başkanları Cemalettin Akdoğan ile Hayati Karayol, Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal, MHP İl Başkanı Murat Abalı, İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Arap Osman Baran ve Ak Parti Milletvekili  adayı Ergün Tekin’in yanı sıra Ülkücü Camianın birçok sembol ismi yer aldı. 

Bayrak Gazetesi olarak, şehrimizin önemli fikir adamlarından Merhum Celal Çağlayan’a Allah’tan Rahmet kederli ailesine ve ülkücü camiaya başsağlığı dileriz.

İlginizi Çekebilir

KAYIP ŞAHIS HERYERDE ARANIYOR

İlginizi Çekebilir

FEDAKAR ANNE'NİN MÜCADELESİ

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale Belediyesi harekete geçti!

Haber Yorumları

Yorum Yaz

64749

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#