• Dolar
    32.223
  • Euro
    34.933
  • Ç.Altın
    4.041
  • Altın
    2.444
KIRIKKALE
16°
03:3

İmsak'a Kalan Süre

COVİD’E BİR HAFTADA 16 CAN VERDİK

COVİD’E BİR HAFTADA 16 CAN VERDİK


 Covid Kırıkkale’yi kötü vurdu. 2850 aktif pozitif vaka sayısına ulaşan Kırıkkale’de günlük 450 e yakın vakayı yakalı. Bir haftada Covid 16 can aldı.

Bir haftada 2850 aktif pozitif vakaya ulaşan Covid 19 salgınında Kırıkkale rekora koşuyor. Yüksek İhtisas Hastanesi’nde 2 yoğun bakım ve servisi doluluk oranı ful çekerken 14 hasta yoğun bakımda tedavi görüyor. Tedbir olarak 3. yoğun bakımda hazır bekletiliyor. Servislerde de 78 hastanın tedavisi görürken covid bağlı bir haftada da 16 hasta can verdi. Hastalarının çoğunluğu aşısız ve 2, 3 doz aşı yaptırmayanlardan oluşuyor. Yuksek İhtisas Hastanesinde 14’ü yoğun bakımda 82 kişi tedavi gören hastalarımızda aşısız kişilerin ve aşılarını tamamlamayan hastalardan oluştugu ifade edildi.

İl Sağlık Müdürü Murat Ağırtaş vaka sayısının artmasından endişe duyduğunu ifade ederken aşı ve tedbirlerin önemine vurgu yaptı Sağlık İl Müdürü Ağırtaş “Aşıya biraz daha önem vermeliyiz. Halkımızın bu konuda duyarlı olmaya davet ediyorum. Hastalıgın daha fazla yayılmaması için Hasta sayımızın artmaması için Aşı kaçınılmaz bir tedavidir. Artan hastaların büyük bölümü aşısız veya tek doz yaptırmışlar. Covid 19 ölümleri bizi derinden üzüyor. Devletimiz bu hastalıkla gereken mücadeleyi sonuna kadar yapıyor. Halkımızı duyarlı olmaya davet ediyorum” dedi.

İlginizi Çekebilir

“Kapınızdayız” projesi sayesinde yüzlerce ailenin sorunu çözülüyor

İlginizi Çekebilir

Deva Partisi Kırıkkale İl Başkanı Varol idealı adayımız var

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de 14’ü hükümlü 23 şüpheli yakalandı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

39983

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#