• Dolar
    32.340
  • Euro
    34.879
  • Ç.Altın
    3.970
  • Altın
    2.390
KIRIKKALE
19°
02:21

İmsak'a Kalan Süre

Hırsızlık Yapan Şahıs Bağ Evinde Yangın Çıkardı

Kırıkkale'de bir bağ evine giren hırsız, çaldığı eşyaları araca yükleyerek satmak istediği mekanda yangın çıkardı. Şahıs jandarma ekiplerince gözaltına alınarak tutuklandı.


Kırıkkale'de hırsızlık yaptığı bağ evini kundaklayan şahıs, jandarma ekiplerince gözaltına alınarak çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, Çullu Mahallesi'nde bir bağ evine giren H.B.A. isimli şahıs, güneş enerjisi paneli, matkap, testere, ot biçme ve çapa makinasını çaldı. Evi kundakladıktan sonra Ç.D. ve E.A.'yı çağıran şahıs, çaldığı eşyaları araca yükleyerek satış yapmak istediği mekana götürdü. Hırsızlık olayının 112 Acil Çağrı Merkezi üzerinden İl Jandarma Komutanlığına bildirildi.

Hırsızlık olayının aydınlatılması için harekete geçen Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) tarafından yapılan teknik ve fiziki takip neticesinde şüpheli şahıs H.B.A.(34) ile arkadaşları Ç.D. ve E.A.'nın bulunduğu mekan kısa sürede tespit edildi, Cumhuriyet savcısının talimatıyla da gözaltına alındı. Jandarma ekiplerince, olayın gerçekleştiği bağ evinde yaptığı inceleme yapıldı.

Karakolundaki yapılan işlemlerin ardından H.B.A., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. E.A. ve Ç.D., ifadelerinin ardından savcılık tarafından serbest bırakıldı. Çalınan eşyalar ise tutanak karşılığında sahibine teslim edildi

İlginizi Çekebilir

Otobüste örümcek maymunu yakalandı

İlginizi Çekebilir

Başkan Erdoğan Hızlı Başladı

İlginizi Çekebilir

“Kırıkkalespor’a herkes sahip çıkmalı”

Haber Yorumları

Yorum Yaz

26340

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#