• Dolar
    32.701
  • Euro
    35.140
  • Ç.Altın
    4.036
  • Altın
    2.440
KIRIKKALE
36°
01:39

İkindi'ye Kalan Süre

Çetin, Kırıkkale'ye Başsavcı olarak atandı

Hakimler ve Savcılar Kurulu'nun (HSK) son kararnamesiyle Zonguldak Ereğli Cumhuriyet Başsavcısı Akın Çetin, Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcısı olarak atandı.


Zonguldak Ereğli Cumhuriyet Başsavcısı Akın Çetin, Hakimler ve Savcılar Kurulu'nun (HSK) son kararnamesi ile Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcısı olarak görevlendirildi. Bu atama Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Akın Çetin'in yerine mevcut Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Keskin, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığına atandı.

HSK'nın düzenli olarak gerçekleştirdiği atama ve yer değiştirme sürecinde Akın Çetin'in Kırıkkale'ye atanması Resmi Gazete'de ilan edildi. Bu kararla yargı teşkilatında önemli değişiklikler yapıldı ve birçok savcı ile hakimin görev yerleri değişti.

Akın Çetin, hukuk kariyeri boyunca çeşitli görevlerde bulunarak önemli tecrübeler edindi. Zonguldak Ereğli Cumhuriyet Başsavcılığı görevinde başarılı çalışmalara imza atan Çetin, adalet hizmetlerinin etkin bir şekilde yürütülmesine katkı sağladı.

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de korkutan yangın: Mahsur kalan vatandaş camdan atladı

İlginizi Çekebilir

UYUŞTURUCU SATICISI TUTUKALANDI

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de DEAŞ operasyonu! 2 gözaltı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

27023

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#