• Dolar
    32.364
  • Euro
    34.769
  • Ç.Altın
    3.976
  • Altın
    2.403
KIRIKKALE
22°
02:9

Öğleye kalan Süre

Harun Ulusoy, gençlerle bir araya geldi

MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Harun Ulusoy, yerel seçim çalışmalarını sürdürüyor. Sahada vatandaşlara projelerini anlatan Ulusoy, gençlerin sorun ve taleplerine de kulak veriyor.


GENÇLERİMİZ İÇİN ÖNEMLİ PROJELERİMİZ VAR

Önümüzdeki hafta sonu yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimi kapsamında MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Harun Ulusoy, sahada çalışmalarını sürdürüyor. Projeleriyle seçmenlerden destek isteyen Ulusoy, hem iftar öncesi hem iftar sonrası sahada çalışmalarını sürdürüyor. Cadde ve sokaklarda esnaf ziyaretleri de gerçekleştiren Ulusoy, gençlerin sorun ve taleplerine de kulak veriyor. Gençler için önemli projelerinin olduğun dile getiren Ulusoy, “Kırıkkale’nin sorunlarını gençlerimizle birlikte çözeceğiz” dedi.

DAHA GÜZEL BİR ŞEHİR HALİNE GETİRECEĞİZ

Ulusoy, “Atatürk Bulvarında geleceğimizin teminatı genç kardeşlerimizle ve güzide hemşehrilerimizle bir araya geldik. Eğlencelerine ortak olarak hoş bir sohbet gerçekleştirdik.
Misafirperverliklerinden ve ilgilerinden dolayı çok teşekkür ediyorum” ifadesinde bulundu.
Gençlerle buluşan Ulusoy, Kırıkkale'nin sorunlarını gençlerle birlikte çözeceklerini vurguladı:
Ulusoy, “Gençlerimiz Kırıkkale'nin geleceğidir. Onların fikirlerini, sorunlarını ve taleplerini dinlemek bizim için çok önemli. Gençler için önemli projelerimiz var. Eğitimden spora, sanattan kültüre kadar birçok alanda gençlerimize destek olacağız. Kırıkkale'yi gençlerimiz için daha güzel ve yaşanabilir bir şehir haline getireceğiz.”

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale'de öğrenciler sosyal medya okuryazarlığı için proje yaptı

İlginizi Çekebilir

Başkan Saygılı, engelli bireylerle masa tenisi oynadı

İlginizi Çekebilir

SOYLU PERŞEMBE GÜNÜ KIRIKKALE''DE

Haber Yorumları

Yorum Yaz

79794

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#